26 December 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #5

Üks aasta hakkab taas lõpule jõudma ja meil saab olema selle aasta viimane väljakutse. Jaanuarist alustab tööd ka Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale Disainerite meeskond, kes oma töödega annavad kindlasti rohkem inspiratsiooni, kui mina seda hetkel üksinda suudan ;) Selle nädala väljakutseks on inspireeriv pilt, mille ma leidsin internetist googeldades. Tegu on ühe pühadeteemalise pildiga, mida saab endale blogisse või mujal taustaks kasutada, aga mina kasutan seda inspiratsiooni tarvis ;) Sellel korral kestab väljakutse pikemalt kui üks nädal, kuna jõulude ajal ei ole mr. Linky suutnud korralikult tööd teha ja streigib veel hetkelgi. Seega loodan, et jõuate kõik ikka oma tööd üles laadida ja ka teistele näidata, kuna võtsin kasutusele ühe teise mr. Linky.
Another year is getting over and here is my last challenge of the year 2011. Hopefully in January Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale DT starts working and they will have more inspiration for you. This week challenge in picture inspiration that I foun from the web. It´s the holiday wallpaper but I want to see how it will inspre you. This week challenge will be longer because mr. Linky didn´t work so I took a new mr. Linky. So hope you can show your work.
Minu tehtud kaardid. Here is what I have made
Esimesel kaardil kasutasin Whimsie Doodlesist saadud freebiet ehk siis digitemplit. In my first card I used Whimsie Doodles freebie.
Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või blogist. Kui kasutad blogi, siis palun lisa oma blogisse ka viide sellest lehest. Oluline on ka see, et kui laed siia oma pildi, siis lae see ikka konkreetsest postitusest! Pealkirjaks pane oma nimi!!! Oma loomingu viimane postitamise päev on 6.jaan.2012 Uus väljakutse juba 8.jaanuaril 2012.a.
If you would like to play allong, upload your creation to your blog or gallery and then here using Mr. Linky. I would love to visit your blog and leave a comment and please but a link pack here in to your blog :) . You can add yor creation with mr. Linky untill jan.06.2012. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on jan.8.

19 December 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #3 võitja/winner

Ilusat töönädala algust. Täna annan teada, kes on Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #3 võitja. Kõik tööd olid väga armsad ja vahvad, kuid sellel nädalal valisin võitjaks
Anne.
Palju õnne Sulle! Palun võta minuga ühendust meili teel kaia.scrapbook@gmail.com!
Have a nice jobweek. Today I will announce the Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #3 winner. All work were so sweet and fun but the winner is
Anne.
Congratulations!

18 December 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #4

Tere taas! Täna küll hilisel õhtutunnil, kuna veetsin oma päeva Tallinnas, aga siiski postitan uue nädala väljakutse ;). Sellel korral siis juba nr.4. Rõõm oli vaadata teie eelmise nädala jõulupaki sildikesi ja homme teen teatavaks, kes selle väljakutse võitis. Täna aga uus teema, milleks on sellel korral Kaunistatud jõulupakid. Minu arust on nii armas, kui kingitus ei ole ostetud lihtsalt ostmise pärast vaid on südamega tehtud. Ning, mis kõige olulisem, et ei ole kiiruga kingikotti visatud vaid on ikka natukene rohkem vaeva nähtud. Sellel nädalal tahangi näha, kuidas lahendate oma kingituste pakkimise teie ;) Seega Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #4 "Kaunistatud kingipakid" .
Hello again! Today it´s bit of late but I were in Tallinn today so now I have time to post a this week challenge ;) . It´s challenge #4 now. It was so good to look last week present tags and tomorrow I will announce the winner of last week challenge. Today it´s new challenge and it´s decorated christmas presents. I think that it´s so sweet when present isn´t bought just because it has be. I love when it comes from the hart. And most of all it´s important that the present isn´t thrown into a presentbag. So this week I want to see, how you deal with the christmas present packing ;) . So Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale#4 is "Decorated christmas present"
Selle nädala külalisdisainer on Aniita. This week Guest Designer is Aniita.
Siin siis minu tehtud pakid. Here is what I have made:
Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või blogist. Kui kasutad blogi, siis palun lisa oma blogisse ka viide sellest lehest. Oluline on ka see, et kui laed siia oma pildi, siis lae see ikka konkreetsest postitusest! Pealkirjaks pane oma nimi!!! Oma loomingu viimane postitamise päev on 24.dets. Uus väljakutse juba 25.detsembril.
If you would like to play allong, upload your creation to your blog or gallery and then here using Mr. Linky. I would love to visit your blog and leave a comment and please but a link pack here in to your blog :) . You can add yor creation with mr. Linky untill dec.24. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on dec.25.

15 December 2011

Õpetus: pabernöörist jõulutäht......... Tutorial: ropepaper poinsettia

Täna väikene õpetus, kuidas teha pabernöörist jõulutähte või mis iganes lilli ;)
Today one tutorial how to make a poinsiettia or other flowers from ropepaper
Esiteks asjad, mida meil kõigepealt vaja läheb: pabernöör, käärdi, PVA-liim
First things we need: ropepaper, scissors, PVA-glue
1. Lõika kolmes pikkuses paberinöörist jupid. Igat juppi peab olema kokku kolm. Seega kokku 9 pabernöörist juppi. Seejärel ava papernöör. Alustuseks võta mõlemalt poolt pabernööri otsast kinni ning keer ühe käega ühes suunas ja teise käega teises suunas. See teeb paberinööri natukene lahti ja on võimalik seda paremini lahti harutada. Haruta lahti kõik 9 juppi. Jäta otsad lõpuni lahti harutamata.
Cut 3 different size ropepaper piece. Every size you need to have 3. So finally you should have 9 pieces of ropepaper.Then holed both side of the ropepaper and turn with one hand one way and other hand the other way. It helps a little bit to open ropepaper and it will bo more easier to unravel ropepaper. Open all 9 pieces of ropepaper and leave the ends a little bit closed
2. Alusta liimimist. Lisa tilk liimi tuubist keksele ja astea risti peale teine sama suur tükk. Hoia sõrmede vahel, et liim läheks laiali ja tükid omavahel kokku liimuksid. Kui sa oled omavahel kokku liiminu 3 ühesuurust juppi, siis hakka järgmisena liimima keskmist suurust ja seejärel kõige väiksemad 3 jupid
Start Glueing. Add a glue on the middle and then add across another piece. Hold it with your fingers. If you have glued 3 one size pieces then start glueing the next one medium size and end with the 3 smallest pieses.
3. Nüüd peaks lill välja nägema selline:
Now it should look like this:
4. Järgmisena tuleb lisada lehed. Lõika 3-4 papernöörist juppi, mis oleksid natukene suuremad kui kõige suurem õieleht.Ja ava need ning seejärel liimi kokku.
Next we need to add some leaves. Cut 3-4 ropepaer piece and they should be a litlle bit more bigger than your biggest petals. Open it and then glue it together.
5. Järgmisena tule lisada väikesed kuldsed täpid, mis on traadi otsas. Mina lõikan need sealt ära. Kõige parem on kui need oleksid väikeses suuruses, minul olid kahjuks väikese suurusega hetkel otsas ja seega kasutasin suuremaid.
Next we add some golden pieces that are with wire. I cut the wire off so I will have only the pieces.It´s better when you have a smaller pieces. I made with the big ones because my litlle ones were run out.
6. Lisa liimi keskele ja pisikesed kuldsed tükikesed. Seejärel lase kuivada.
Add a glue in the middle and the little golden pieces. And then let it to dry.
Mina kasutasin oma tähekest jõulukaardil ;)
I used my poinsettia in christmas card.
Väikese vihjena veel niipalju, et õielehed võib teha ümara otsaga või terava otsaga, aga seda tuleb siis kääridega lõigata :)
Little tip: you can make petals round or sharp. Then you need to cut the pieces as you like ;)
Kui Sa leidsid õpetuse olevat kasulik, siis tahaksin hea meelega näha ka Sinu tehtud. Ootan kõiki teie kommentaare ja palun kui kasutate õpetust ja lisate selle järgi tehtud lille oma blogisse, siis lisage palun ka viide sellele õpetusele siin, et ka teised saaksid sellest osa ;)Kui oled midagi valmistanud selle õpetuse järgi, siis lisa sellest link ka kommentaaridesse ;)
If you find this tutorial useful then I would like to know that. Please be kind to leave a comment and if you use this tutorial and make some flowers then please link back to this tutorial that the others will get it to. And if You have made something useing this tutorial, then please leave a link to comments. Thank You!

11 December 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #3

Tere taas. On pühapäev ja aeg uueks väljakutseks. Suur aitäh kõigile, kes eelmisel nädalal väljakutse vastu võtsid ja seda näitasid. Täna aga Kaia´s Scrapbooking Fairy tale kolmas väljakutse. Kui te olete just selle lehe avastanud, siis igal pühapäeval avaldan siin blogis väljakutse, olgu selleks siis sketš mõni ülesanne, pilt, bingo vms. vahva teema, milles ootan Teid kaasa mängima ja oma loomingut teistega jagama.

Kuna jõulud on kohe, kohe ukse ees, siis aeg on mõelda kingituste pakkimisele ja selle nädala väljakutse on "JÕULUPAKI SILDID".

PS! Kui sa soovid kuuluda Disainerite meeskonda, siis palun vaata siia
, sul on veel aega oma osalemissoov saata 21.detsembrini.

Hi! It´s Sunday and time to post the new challenge. First I would like to say big Thank You for the last week challenge participants. Today it´s Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale challenge #3.
If you have just found this blog, every Sunday I post a new challenge. It can be a sketch, title, picture, bingo etc. and you are welcome to play along.

Because it´s almost Christmas, this week challenge is a "CHRISTMAS TAG".
PS! If you would like to be a TD member then please look at here , you still have time untill 21 Dec.


Kaia´s Scrapbook Fairy Tale #3
Minu tehtud sildid. Here is what I have made







"Kaia Käsitöö" poolt on sellel korral ka pisike auhind. Lisaks saab võitja olla ühel nädalal külalisdisainer.
"Kaia Käsitöö" is giving a small price for the winner. Allso the winner can be a quest design for one week.




Lisa oma töö:
Add yor creation:

04 December 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #2

Kõigepealt suur tänu eelmise nädala väljakutsel osalejatele. Need tööd on tõesti suurepäraseks näiteks, et ei pea olema viimase peal vahendid, vaid ka lihtsate ja käepäraste asjadega on võimalik luua scrapbookingu stiilis imeilusaid kaarte. Aitäh Teile!
Ja nüüd eelmise nädala võitja juurde. Fortuunaks on minu laps, kellele meeldib hetkel suure täringuga mängida. Rõõmuga veeretas ta mulle ühe numbri, milleks oli nr.1. Ja eelmise nädala juhuslik võitja ongi nr.1 Aniita. Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com et täpsustada oma auhinna kohale toimetamine ;)

Ja nüüd teretulemast Kaia´s Scrapbooking Fairy tale teisele väljakutsele. Selle nädala väljakutse on taaskord sketš. Sketši võite keerata, pöörata, peegeldada ja luua selle abil kaart, album kollaž või mida iganes soovid. See on Sinu looming ja kõik on lubatud!!!

First I would like to say big Thank You for the last week challenge participants. It was really lovely to see that for the beautiful card we don´t need really good stuff in scrapbooking. It´ s enough for the simple and available materials to create beautiful cards. Thank You!
Last week winner is nr.1 Aniita
because my little kid likes to play with the dice at the moment and she rolled number 1 ;)
And now welcome to Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale second challenge! This week challenge is a sketch. You can flip it, rotate it and so on. Use the sketch to make a card, layout, scrapbook or whatever you like. It´s You creation and everything is allowed!

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale sketch #1


Näitan Teile minu enda tehtud kaarte selle sketši järgi. Kasutasin Digital Delightsi digitemplit.
I will show you my cards I made using this sketsh.I used Digital Delights digistamp.


Kui soovid kaasa mängida, siis kasuta sketši, tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või blogist. Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saan külastada Sinu blogi ja jätta kommentaari :) . Pealkirjaks pane oma nimi!!! Oma loomingu viimane postitamise päev on 10.dets. Uus väljakutse juba 11.detsembril.
If you would like to play allong, use the sketch and upload your creation to your blog or gallery and then here. I would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add yor creation with mr. Linky untill dec.10. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on dec.11.


Lisa oma töö:
Add yor creation: