26 December 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #5

Üks aasta hakkab taas lõpule jõudma ja meil saab olema selle aasta viimane väljakutse. Jaanuarist alustab tööd ka Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale Disainerite meeskond, kes oma töödega annavad kindlasti rohkem inspiratsiooni, kui mina seda hetkel üksinda suudan ;) Selle nädala väljakutseks on inspireeriv pilt, mille ma leidsin internetist googeldades. Tegu on ühe pühadeteemalise pildiga, mida saab endale blogisse või mujal taustaks kasutada, aga mina kasutan seda inspiratsiooni tarvis ;) Sellel korral kestab väljakutse pikemalt kui üks nädal, kuna jõulude ajal ei ole mr. Linky suutnud korralikult tööd teha ja streigib veel hetkelgi. Seega loodan, et jõuate kõik ikka oma tööd üles laadida ja ka teistele näidata, kuna võtsin kasutusele ühe teise mr. Linky.
Another year is getting over and here is my last challenge of the year 2011. Hopefully in January Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale DT starts working and they will have more inspiration for you. This week challenge in picture inspiration that I foun from the web. It´s the holiday wallpaper but I want to see how it will inspre you. This week challenge will be longer because mr. Linky didn´t work so I took a new mr. Linky. So hope you can show your work.
Minu tehtud kaardid. Here is what I have made
Esimesel kaardil kasutasin Whimsie Doodlesist saadud freebiet ehk siis digitemplit. In my first card I used Whimsie Doodles freebie.
Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või blogist. Kui kasutad blogi, siis palun lisa oma blogisse ka viide sellest lehest. Oluline on ka see, et kui laed siia oma pildi, siis lae see ikka konkreetsest postitusest! Pealkirjaks pane oma nimi!!! Oma loomingu viimane postitamise päev on 6.jaan.2012 Uus väljakutse juba 8.jaanuaril 2012.a.
If you would like to play allong, upload your creation to your blog or gallery and then here using Mr. Linky. I would love to visit your blog and leave a comment and please but a link pack here in to your blog :) . You can add yor creation with mr. Linky untill jan.06.2012. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on jan.8.

2 comments:

  1. Kaia, ilusat uut aastat sulle ja jätka samas vaimus.
    Ülevalolevad tööd tõestavad, et sa teed õiget asja :)

    ReplyDelete