04 December 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #2

Kõigepealt suur tänu eelmise nädala väljakutsel osalejatele. Need tööd on tõesti suurepäraseks näiteks, et ei pea olema viimase peal vahendid, vaid ka lihtsate ja käepäraste asjadega on võimalik luua scrapbookingu stiilis imeilusaid kaarte. Aitäh Teile!
Ja nüüd eelmise nädala võitja juurde. Fortuunaks on minu laps, kellele meeldib hetkel suure täringuga mängida. Rõõmuga veeretas ta mulle ühe numbri, milleks oli nr.1. Ja eelmise nädala juhuslik võitja ongi nr.1 Aniita. Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com et täpsustada oma auhinna kohale toimetamine ;)

Ja nüüd teretulemast Kaia´s Scrapbooking Fairy tale teisele väljakutsele. Selle nädala väljakutse on taaskord sketš. Sketši võite keerata, pöörata, peegeldada ja luua selle abil kaart, album kollaž või mida iganes soovid. See on Sinu looming ja kõik on lubatud!!!

First I would like to say big Thank You for the last week challenge participants. It was really lovely to see that for the beautiful card we don´t need really good stuff in scrapbooking. It´ s enough for the simple and available materials to create beautiful cards. Thank You!
Last week winner is nr.1 Aniita
because my little kid likes to play with the dice at the moment and she rolled number 1 ;)
And now welcome to Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale second challenge! This week challenge is a sketch. You can flip it, rotate it and so on. Use the sketch to make a card, layout, scrapbook or whatever you like. It´s You creation and everything is allowed!

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale sketch #1


Näitan Teile minu enda tehtud kaarte selle sketši järgi. Kasutasin Digital Delightsi digitemplit.
I will show you my cards I made using this sketsh.I used Digital Delights digistamp.


Kui soovid kaasa mängida, siis kasuta sketši, tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või blogist. Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saan külastada Sinu blogi ja jätta kommentaari :) . Pealkirjaks pane oma nimi!!! Oma loomingu viimane postitamise päev on 10.dets. Uus väljakutse juba 11.detsembril.
If you would like to play allong, use the sketch and upload your creation to your blog or gallery and then here. I would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add yor creation with mr. Linky untill dec.10. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on dec.11.


Lisa oma töö:
Add yor creation:

3 comments:

  1. Palju õnne ka minu poolt! Väga ilus kaart oli:)

    ReplyDelete
  2. Palju õnne minugi poolt võitjale ning väga huvitav on teiste kaarte vaadata ning saada juurde vajalikke uusi teadmisi.

    ReplyDelete