28 November 2012

KSFT #49 TOP 3

Jällegi on nädal seljataha jäänud ja aeg välja kuulutada võitja. Tuleb tunnistada, et seekord oli see väga keeruline, kuna oli nii palju ilusaid töid. Seepärast tahan tänada kõiki, kes meile nii ilusaid töid siia vaatamiseks üles panid. Siiski tuli teha valik ja see on järgmine:
.
Auhind oli aga meil eriti magus saladus Kaia poolt. Ja auhinnak on 8 paberilehte Marianne Design kollektsioonist Songpook ja lisaks Marianne lõikenugade lõigatud lilled ilusate ruumiliste lillede tegemiseks ja lehed.


Palju õnne Eret! Palun võta ühendust kaia.scrapbook@gmail.com

NB! Ja minuga ei ole ühendust võtnud KSFT #47 võitja. Lelet palun võta minuga ühendust selle nädala jooksul. Vastasel juhul läheb auhind järgmisele õnnelikule võitjale.


Väikene meeldetuletus ka. Veel on käimas väljakutse #50, kus tuleb kasutada vähemalt 3 erinevat aluspaberit. Ja suurepärase auhinna on välja pannud kauplus Hammond nii et tulge julgelt kaasa mängima!!!!

20 November 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #50

Uus nädal on alanud ja  sellega kaasneb meie blogis uus väljakutse. Ja sellel nädalal algava väljakutse eripära on see, et meil on uus sponsor, meil on imeliselt uhke ja suur auhind ning väljakutse kestab kaks nädalat, et siis kõigil on aega ja võimalust kaasa mängida ning võita imeline auhind!!
Selle nädala väljakutse 
Teema: ,,Kasuta vähemalt 3 erinevat paberit,,  (aluspaber ei lähe arvesse).  
Оotame Teid meiega kaasa mängima. 

  Selle nädala suurepärase auhinna on välja pannud pood  Hammond ,  
ning sellest poest saab osta palju scrapbookingu tarvikuid nii e-poe kaudu kui Ka Tallinna ja Tartu kauplustest.Auhinnaks on: 30x30 scrapbookingu paberiplokk, pitsilised paberialused, tekstuurplaat ja kom-t lõikenoad+2tekstuurplaadid. Ahvatlev, kas pole ;)

Tahame tänada meie novembrikuu külalisdisainerit ja soovida talle õnne ja jõudu väikese beebi kasvatamisel.

irinaje
(roheline,valge, kirju paber)



 Kaia
(triibuline, sinine, valge ja punane paber)

PB191598_Kaia50
Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  4. detsember. Uus väljakutse juba 4.detsembril. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until 4th December. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on4th December. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!


KSFT # 48 TOP 3

                      
Tere kõigile! 
Kätte on jõudnud aeg teatavaks teha meie 48. väljakutse, "Lips isale", võitjad.
Täname kõiki osalejaid, kes leidsid aega meiega kaasa mängida. Väljakutsest võttis osa palju ilusaid töid ja valik oli väga raske.

                           Meie seekordseks võitjaks ja ühtlasi ka detsembrikuu külalisdisaineriks on

1. ANNA

2.  SIIMIK

                                                                             3. NUFFIK

Anna, palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com.

13 November 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #49

Täna alagb taas üks põnev ja eriti magus väljakutse, millele ootame Teid rõõmsalt kaasa mängima. Kuna jõulud on lähenemas on praegu eriti õige aeg hakata selleks valmistuma ja valmistada ette jõulukaarte kingitusi, kaunistusi. Selle nädala väljakutse on veel eriline selle poolest, et auhinna panen välja mina, kuid hetkel on see üllatus. Mis selleks olema saab, saate näha uuel nädalal. Seni, aga ootame Teie vahvaid töid! Selle nädala väljakutse on meie armsa disaineri Ly poolt.
Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #49
Teema: "Magus kingitus"


Kaia
Pulgakommi liblikas

Kerttu

Kaunistasin Toffifee shokolaadi karbi



Ly


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  20. november. Uus väljakutse juba 20. novembril. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until November 20. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on 20 November. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

Mr. Linky saabub siia homme. Mr. Linky will arrive tomorrow ;)

KSFT# 47 TOP 3

Eelmise nädala teema "Vallatud nööbid" tõi toredaid töid. Et teid innustada uuesti ja uuesti proovima ning oma töid jagama, on meil pakkuda heade sponsorite poolt väikesi auhindu, mida saate oma järgnevates töödes kasutada.

Selle nädala auhinna on välja pannud netipood Kriibus - Kraabus 





Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #47 TOP 3



Palju õnne Lelet! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com

06 November 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #48

Kohe kohe on saabumas Isadepäev. Mis võiks olla veel toredam, kui teha oma isale üks tore ja meeldejääv kingitus selle tähtsa päeva puhul. Just seepärast on meie selle nädala teemaks

"Lips Isale".

Tulge võtke meie meeleolukast väljakutsest osa ja kindlasti saate rõõmustada ka oma isasid.

Võitja saab suurepärase võimaluse olla külalisdisaineriks meie detsembrikuu väljakutses.

Seekord aga saate tutvuda lähemalt külalisdisainer Veronikaga. Kindlasti on ka teile tema imelised tööd silma jäänud.



Tere kõigile!

Natukene minust: olen väga õnnelik naine, kes on abiellunud kõige parima mehega maailmas). Praegu ootame meie esiklapse sündi novembri alguses. Meie pere elab Kohtla-Järvel. Iseloomult olen lõbus ja samal ajal ka romantiline. Käsitööd olen armastanud juba lapsepõlvest saati, kuid scrapbookinguga olen tegelenud ainult 3 aastat.



Ly 


Kaia



Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  13. november. Uus väljakutse juba 13. novembril. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until 13st November. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on 13nd November. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

04 November 2012

KSFT #46 võitja/... winner!

Tere kõigile! Meie ,, BINGO,,  väljakutsele tuli väga kauneid töid. Täname kõiki, kes kaasa mängisid!  Selle nädala võitja on Anna  .

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #46  TOP 3
1. Anna 
2. Eret 
Palju õnne võitjale ja suured tänud kõigile, kes väljakutsest osa võtsid. Anna võtta palun ühendus Irinaga irinaje30@gmail.com.