28 August 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #39

Täna on meil algamas augustikuu viimane väljakutse. Ühtlasi on see ka viimane väljakutse selle võrratult andeka meeskonna poolt. Ma tänan südamest oma disainimeeskonna liikmeid. Teiega oli väga vahva need 4 kuud. Aitäh Teile inspiratsiooni ja ideede eest, mida oma töödega blogi külastajatele jagasite. Uuel nädalal, aga uued tuuled, kuid millised täpsemalt saate näha uuel nädalal ;)

Sellel korral on meil sponsoriks armas väike e-pood Kriibus-Kraabus ja nende poolt on auhinnaks pael, iluneedid ning lilled. Veel viimaseid päevi on Kriibus-Kraabuses ka paberitele allahindlus. Tulge julgelt kaasa mängima, sest selle nädala teema on vahva ja, et 3. september on paljudele esimene koolipäev sellel aastal, siis erandkorras lisada töid väljakutsele ka veel 4. septembril.

Today starts August last challenge and it´s Birthday invitations. But it´s also last challenge for our creative DT. I want to thank my really great and talented DT for their lovely inspiration and ideas for the blog readers. It was fun with you all the 4 months. Next week we have something new and what exactly you will see it ;)
This week we have a lovely sponsor Kriibus-Kraabus and the prize is ribbon, brads and flowers. There is also papers sale in the shop until the end of August. So come play along because it´s a fun challenge and you can enter your creation until September 4 because in Estonia on September 3 there will be first  day of school  for the kids ;)




Meil on sellel korral ka 2 vahvat külalisdisainerit- Malle ja Liisa. Külastage nede blogisid ja vaadake, mida põnevat sealt veel leida võib ;)










Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  4. september. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until September 4.  Please but your name in the Title ;).  If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!



27 August 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #37 võitjad/... winners!!!

Pärlid teevad kõik tööd kauniks ja lummavaks. Suur tänu kõigile, kes leidsid aega meile oma imekauneid töid näidata.

Pearls are always perfect for the cards and they make all projects gorgeous. Thank you all who showed us their beautiful work.

Kaia´s Scrapbooking fairy Tale #37 TOP 3


3. Maryel

Palju õnne Veronika!!! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com
Congratulations Veronika!!! Please send me e-mail kaia.scrapbook@gmail.com

26 August 2012

Disaini meeskonna otsingul/ Looking for the DT!!!

Väikene meeldetuletus, et täna on viimast päeva võimalus ühineda Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale disainimeeskonnaga. Kui see on just see, mis pakub sulle huvi, siis loe kõigest täpsemalt DT otsingu postitusest!!!

It´s a little reminder that today is the last day to apply to the DT request. So if it´s something for you then please look at here !!!!

21 August 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #38

Algamas on eelviimane väljakutse meie vahva ja loomingulise DT meeskonna poolt. Kui sul on huvi ja soov kuuluda sügisesse disainerite meeskonda, siis tutvu tingimustega siin. Täna aga on meil teile välja pakkuda üks sketš. Ootame teid kaasa mängima, sest sponsoriks on meil taaskord pood Soomest. Poe nimeks on  Askartis Oy ja täpsemalt selle poe kohta ja kuidas sealt osta saab, saad lugeda sellest postitusest. Auhinnaks on üks põnev tempel ja paelad. 

Today starts another fun challenge with sketch. It´s almost the last one with our great, creative and talented DT. So if you have interest to be our DT in this year autumn you can see the post about the DT call from here. We love to see you play along and our sponsor is Askartis OyThat´s Finland shop. More about that shop and how you can buy from there you can read from here. The prize is really cool stamp and some ribbons.










Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  27 august. Uus väljakutse juba 28 augustil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until August 27.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on August 28. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!


20 August 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #36 võitja/....winner!

Meil oli vahva taaskasutuse teema, aga paraku osalejaid jäi sellel korral väheks, et TOP3 jääb valimata. Siiski on meil hea meel teatada teile võitja.

We had fun recycle challenge but unfortunately we didn´t have much participants. So we can´t pick TOP 3 but we are happy to let you know who was the winner.

Kaia´s Scrapbookin Fairy Tale #36 võitja


Palju õnne SabLank! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com
Congratulations SabLank! Please contact me kaia.scrapbook@gmail.com

14 August 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #37

Ootame teid taas kaasa mängima ja selle nädalal soovime Teie töödes näha pärleid. Selle nädalal on sponsoriks Soome pood Askartis OyTäpsemalt selle poe kohta ja kuidas sealt osta saab, saad lugeda sellest postitusest. Auhinnaks on vedelpärli tuub, lilled, nööbid, ripatsid. 


We are waiting you to play along. In this week we would love to see pearls on your creations. The Challenge are sponsored by the Askartis OyThat´s Finland shop. More about that shop and how you can buy from there you can read from here. The prize is pearl pen, flowers, buttons and charms.





Kaia

Melani

Tatiku

irinaje

Sofia


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  21 august. Uus väljakutse juba 21 augustil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until August 21.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on August 21. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #35 võitja/ ...winner!

Meie värvitemaatilisele väljakutsele tuli väga kauneid töid. Täname kõiki, kes kaasa mängisid! Meie suured tänud lähevad loomulikult ka meie väga heale sponsorile HobbyPlace poele!


We got so many beautiful creation to the color challenge. Thank you so much for that! And we thank HobbyPlace for sponsoring us!

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #35 TOP 3
1. stu



Palju õnne stu! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com
Congratulations stu! please e-mail me kaia.scrapbook@gmail.com.


12 August 2012

Disaini meeskonna otsingul. Looking for the Design Team!!!!

Et siin blogis oleks ikka jätkuvalt huvitav, siis otsin uusi disainimeeskonna liikmeid, kes oleks nõus kaasa lööma järgmised 4 kuud. Kui sa tahad olla üks Disainimeeskonna liikmetest ja oled nõus ka vahel ise mõne õpetuse või väljakutse looma, siis tutvu nõuetega ja saada mulle meil kaia.scrapbook@gmail.com, teemaga DT otsingul. Viimane tähtaeg  oma soovi avaldamiseks 26.august.2012.
Disainimeeskonna periood kestab septembrist aasta lõpuni (detsembri kuus on 2 nädalat puhkust). Lisaks otsin ühte inimest nn. kaasautoriks, kes aitaks väljakutsete koostamisel, DT liikemetega suhtlemisel, postituste tegemisel jne. Kui oleksid selleks valmis, siis lisa oma sooviavaldusse, et oled nõus olema ka kaasautor.

Kandideerimiseks saada meilile järgnev info:
  • Kirjuta mõne lausega endast
  • 3 pilti sinu tehtud töödest (igasugused tööd nt. kaart, album, magnet jne. on lubatud)
  • Link Sinu blogisse
Kõigi huviliste vahel valin välja Disainimeeskonna liikmed, kelle ülesandeks on :
  • Valmistada kord nädalas 1 töö (kes soovib võib kõik kuu teemad valmistada ja esitada ka korra kuus)
  • Vähemalt 1 kord nädalas tegema postituse oma blogisse
  • Jagada kommentaare väljakutses osalejatele. (Iga 10 osaleja kohta tuleb kommenteerida 2 väljakutsel osalejat)
  • Valima kord nädalas osalejate hulgast oma TOP 3´e
  • Esitama 1 väljakutse või õpetuse 
  • Olema suuteline kinni pidama tähtaegadest
Oluline on et meil oleks lõbus ja vahva. Kui sa ei ole varem osalenud disainimeekonnas või oled alles algaja, siis ära karda kaasa lüüa, sest kaotada ei ole midagi, on ainult suur võimalus saada kogemuse võrra rikkamaks ;) Kui sul on mõni küsimus või mure, siis kirjuta ja vaatame, mis me üheskoos välja mõtleme ;)




I want this blog to be intresting and fun so I´m having a new DT call for the next 4 month: September to the end of the year (there will be 2 weeks off on December) !!!! If You want to be on of the DT and you are willing to do sometimes a tutorial or a challenge then please just take a look below and see if  this may intrest you.
So if You would like too be in my DT, please e-mail me kaia.scrapbook@gmail.com with the following information. And please but the subject line DT Call. 
Tha last call is August.26.2012.

  • Write something about you
  • Send 3 sampless of your work (any creation, card, scrapbook etc. is fine!)
  • Link to your blog
I will choose the DT members and from every member I expect that:
  • you will be require to make 1 project in week (you also may do all your month projects in one time)
  • Make a post at least once in the week in your blog
  • Commenting challenge participants
  • Choose your TOP 3 of the participants
  • Make 1 challenge or tutorial
  • Be able to adhere the deadlines
And most of all to be fun. If you havn´t been a DT member or you are newbie crafter, don´t be shy! You can´t loose anything! It´s a great way to get richer with the experience. If you have any questions, please e-mail me.

07 August 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #36

Meil on hea meel, et eelmise nädalal väljakutsel, oli neid, kes leidsid meie blogi ja kohe ka kaasa mängisid. Teretulemast kõikidele uutele blogi külastajatele! Täna aga uus väljakutse, mida sponsoreerib meie naaberriigi Soome pooAskartis OyTäpsemalt selle poe kohta ja kuidas sealt osta saab, saad lugeda sellest postitusest. Auhinnaks on sildikeste kleepsud, papist kaunistuselemendid, kahepoolne teip ja lilled. Ning sellel korral ootame teie töödes tükike taaskasutust. Kindlasti märkige oma blogipostituses ära, mis on see, mida olete taaskasutanud ja vaadake üle ka meie disainerite blogid, et näha, mida põnevat nemad oma töös kasutasid ;) 


We are glad that in last week challenge we had some new followers who found our challenge blog and played along. Welcome to the all new followers! Today we have a challenge that are sponsored by the Askartis Oy.      That´s Finland shop. More about that shop and how you can buy from there you can read from here. The prize is label stickers, chipboard, double sided tape and flowers. Please let us know what you have reused and see our DT members blogs to see what they have reused ;)











Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  13 august. Uus väljakutse juba 14 augustil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until August 13.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on August 14. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #34 võitjad/....winners!

Meie armsa disaireri irinaje poolt korraldatud ja sponsoreeritud väljakutsel said kõik näidata oma oskust teha ise lilli ;) Täname kõiki osavaid osalejaid!
Kaia´s Scrapbooking fairy Tale #34 TOP 3

1. Liisa



Palju õnne Liisa!!! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com, et täpsustada auhinna kättesaamine.