14 August 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #37

Ootame teid taas kaasa mängima ja selle nädalal soovime Teie töödes näha pärleid. Selle nädalal on sponsoriks Soome pood Askartis OyTäpsemalt selle poe kohta ja kuidas sealt osta saab, saad lugeda sellest postitusest. Auhinnaks on vedelpärli tuub, lilled, nööbid, ripatsid. 


We are waiting you to play along. In this week we would love to see pearls on your creations. The Challenge are sponsored by the Askartis OyThat´s Finland shop. More about that shop and how you can buy from there you can read from here. The prize is pearl pen, flowers, buttons and charms.





Kaia

Melani

Tatiku

irinaje

Sofia


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  21 august. Uus väljakutse juba 21 augustil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until August 21.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on August 21. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

1 comment: