18 June 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #27 võitjad/ ....winners!

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #27 TOP 3







Seega Võitja ja Askartis OY poolt välja pandud auhinna võitja on Kats. Palju õnne! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com

4 comments:

  1. Kurb, kui tulemused on väljakutsest väljakutsele ette teada. Tundub, et siin ei hinnata mitte töid vaid isikuid. Ehk ka seetõttu on osavõtjaid järjest vähemaks jäänud. Kurb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Küsiksin, et millest Te järeldate, et tulemused on ette teada? Mina isiklikult ei tea kunagi võitjat ette! Jah on tööd, mis kohe teistest silma hakkavad ja millele võib ennustada kohta esikolmikus, kuid võitjat ei saa kunagi teada enne seda, kui disainerid on mulle saatnud oma esikolmiku. Seejärel täidan tabeli, kus iga esikoha eest saab osaleja 4 punkti, teise koha eest 2 punkti ja kolmanda koha eest 1 punkti. Ja vastavalt punktide järjestusele selgub esikoht.
      See kui on paar üksikut tegijat korduvalt saanud TOP 3, siis see näitab pigem seda, et tegu on heade tegijatega!!!
      Disainerid valivad väga hoolikalt oma lemmikuid, see ei piirdu hetkeemotsiooniga. Tihti me klikime pildil, et avada seda suuremalt ja vaatame üle ka igasugu pisivead (nt. määrdunud, viltuselt liimitud jne.) Väljakutsele esitatud tööde hulgast hakkab väga kergelt silma viimasel minutil kiiruga ja lohakalt tehtud tööd. Ka on tööde hulgast aru saada, kes on alles alagajad ja alles otsivad oma käekirja. Seega pääsevad esikomikusse tõesti hoole ja armastusega tehtud tööd ja tavaliselt on väga olulisel kohal ka erilisus (kas on tehtud midagi teisiti või on käekiri hoopis teine). Ilus on vaadata kui omavahel on kombineeritud palju erinevaid asju ühele tööle, mis tõeliselt harmoniseeruvad või kui töö on väga hästi läbi mõeldud. Ja loomulikult on suurem võimalus TOP 3 saada neil, kes rohkem osalevad ja pidevalt. Sest kui töid esitatakse ainult 7, siis ainult 3 nendest saavad olla paremad, mis tähendab, et on palju suurem võimalus sattuda 3 hulka vähemate osalejatega kui rohkematega.

      Ja praegust vähest osalust ei näita mitte seda, et see ei meeldiks osalejatele, vaid seda, et on suvi. See on ka välismaistes väljakutsete blogides nii, et suvisel ajal on osalejaid vähem, sest suvi on puhkuste aeg ja aiatööde aeg. Seda ma tean omast käest eriti hästi, kuna aias on nii palju teha, aga mina olen endale võtnud kohustuse vähemalt korra nädalas üks töö teha. See kellel kohustust ei ole, valib pigem reisimise aias töötamise või muu tähtsa suvise tegemise. Sellise blogi ülal pidamine ei ole vahva vahepala, kuna vaja on alati saata disaineritele uued teemad, vaja on suhelda võitjatega, sponsoritega jne. Tööd on tõesti palju ja seda ma ei tee selleks, et eelistada mõnda inimest (keda ma pole võibolla kohanudki) vaid ikka selle jaoks, et meil oleks üksteiselt midagi õppida ja oleks võimalus areneda. Me ei muutu paremaks, kui ajame jäigalt oma rida, vaid ainult juhul kui meil on avatud ja lai silmaring ja me õpime teistelt, et enda teadmisi täiendada. Kes seda teeb ja sellega silma paistab, siis neil on võimalus ka võita.

      Ja lõpetuseks ka üks väike fakt. Tegin kokkuvõtva tabeli võitjatest, mille lisan ka lähiajal blogisse. 27 väljakutsest on esikohal olnud 23 erinevat tegijat! Ma arvan, et see number ei näita konkreetseid eelistusi

      Seega julget osalust ja soovi areneda, sest areneb ainult see, kes seda soovib ja kes näitab oma töid ka teistele, et ka teistel oleks võimalus õppida

      Delete
  2. Tõesti, Kaial on õigus. Praegu on suvi ja kui pole otsest kohustust, siis kipub vaba aeg siiski minema välistele tegudele ning paljudel ootab "paberikunst" tubasemat perioodi. Eesti suvi on ju nii lühike, et kui vähegi võimalik nauditakse seda :) Vähemalt mina üritan seda hetkel palgatöö kõrvalt teha :)
    Mina isiklikult tahan väljakutsest osa võtta, kui olen olen oma töö jaoks aega leidnud ja tunnen, et seda pole lihtsalt tegemise pärast tehtud. Siis on ka tulemus parem. Ja minu jaoks on väga meeldiv, et minu töö sattus esikolmikusse mõni nädal tagasi.
    Au ja kiitus disaineritele, kes praegu usinalt enda ülesandeid täidavad. Tean omast käest, kui suur vastutus ja kohustus see on.
    Ja minu arvates oleks veel ebaõiglasem, kui mõni varasem võitja jäetakse esikohast või esikolmikust ilma, kuna ta on seal varem juba olnud. Pigem võiks ikka lähtuda konkreetsest väljakutsest ja töödest. Hetkel see nii ka käib.
    Senini pole midagi halba öelda, enamasti on esikolmikusse jõudnud ka minu lemmiktööd :)
    Jõudu ja ilusat suve!

    ReplyDelete
  3. Uskumatu, et ka sellises kohas nii palju kadedust leidub.. Väga tänuväärne on, et keegi üldse viitsib selliseid võistlusi korraldada ja tore, kui on palju osavõtjaid. Väga vabandan, et ilusaid töid olen teinud, ma koledaid teha ei oska :) Mina ei tunne disaineritest ega hindajatest kedagi, pole isegi kohanud ega suhelnud. Ja erinevate osalejate tasemed on kohe silmaga näha ka - aga muidugi on ju ilu vaataja silmades.

    ReplyDelete