18 April 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #19 võitja/ winner!

Väljakutsed lähevad järjest huvitavamaks, sest Disaini meeskonnal on järjest keerulisem valida TOP 3, kuna Teie tehtud tööd on nii head ;) Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale väljakutse sponsoriks oli sel korral võrratu HobbyPlace. Suur aitäh neile! Sellel korral on aga TOP 3 natukene erinev tavapärasest. Seda just seetõttu, et ühe osalise mitu tööd jäi disainimeeskonna liikmetele silma. Ja seetõttu toome välja sel korral esikoha kõik tööd, mis disaineritele meeldisid ning lisaks siis ka teine ja kolmas koht ;) 

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #19 TOP3

1. Sofia

Palju õnne Sofia! Oma auhinna kättesaamiseks palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com

Our challenges are going more interesting because the DT has more difficulties to choose the TOP3. Your creation are so good! Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale challenge #19 sponsor was wonderful HobbyPlace. So big thanks for them! Today our TOP 3 is a little bit different because the DT was amazed one person different creations. So we are showing you all that DT liked and she will get the prize. As well we have second and third place ;) Congratulations Sofia! Please contact us kaia.scrapbook@gmail.com.



1 comment:

  1. Tänan 2. ja 3. koha eest! See innustab jälle uusi asju tegema! :) Minu suur lemmik oli ka Sofia aiaga kaart, see on nii ilus!

    ReplyDelete