29 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16 võitja/ .....winner!

Eelmise väljakutse teemaks oli Distressing. Oli väga ilusaid töid ja kahjuks kaks imeilusat tööd ei kvalifitseerunud, kuna ei olnud järgitud osalemise reegleid, millest on väga kahju, sest tööd oleks väärinud tunnustust. Seega väikene meeldetuletus, et palun tutvuge reeglitega!
Aga Võitjad on meil teada ja siit siis tuleb sellel korral ainult üks võitja oma kahe tööga. Kuna üks kolmest tööst ei kvalifitseerunud, jääb teine koht välja andmata.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16 võitjad:
1. Kats (töö nr.4)
3. Kats (töö nr. 3)

Võitjale infoks: kui soovid olla meie külalisdisaineriks ühel nädalal, siis võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com
Kats


6 comments:

  1. Ma küll väga tänan selle au eest taaskord, kuid äkki selgitate mis reegleid rikuti? Minu meelest oli nii palju ilusaid töid :)

    ReplyDelete
  2. Eks kogemustest õpime. Distresstehnika väljakutse

    Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16
    oli ahvatlev . Olin kaks päeva varem valmis saanud kaart-rahatasku, mis teemaga haakus ja otsustasin selle väljakutsele esitada. Aga reeglid on selleks, et neist kinni pidada(mitte eirata). See töö ei oleks tohtinud võistelda, sest olin selle juba enne väljakutse algust blogisse üles jõudnud panna.

    Seega: reeglid, reeglid, reeglid,kui võita tahad. Aga kuna see ei olnud peamiseks eesmärgiks, siis oli rõõm teiega oma kaarti jagada. +Reegel on ka, et meil oleks lõbus- minul on siiani olnud ja selle eest tänud disainimeeskonnale!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reeglid on jah järgimiseks, sest muidu võib asi väljuda kontrolli alt ;)
      Selle konkreetse väljakutse puhul eksiti ühel korral reegli vastu, et töö peab olema uus ja kolmel korral reeglile, mille järgi tuleb viidata väljakutse blogile.
      Aga mul on hea meel, et Teil on vähemalt lõbus ja meil on suur rõõm, kui meile oma töid näidatakse, sest üksteiselt me ju ka õpima ja ideid saame ;)

      Delete
    2. Aga need osalejad, kes lisavad pildi oma albumist ei viita ju ka väljakutsele kuidagi.. Kas need siis ei lähe ka arvesse? St ainult blogiomanikud osalevad?

      Delete
    3. Pildialbumist lisatud pildi lähevad arvesse, sest me ei saa kõikidele osalejatele teha kohustuse omada blogi.
      Veelkord reegel:
      1) Oma uue töö lisamisel blogisse, viita alati tagasi väljakutse blogile, et ka teised saaksid tulla kaasa mängima ;)
      6) Kui sul ei ole blogi, siis võid lisada töö oma pildigaleriist

      Delete
  3. Tegelikult need, kes lisavad pildi albumist, saavad ka väga edukalt viidata väljakutsele, kas pildi allkirjas või kommentaarides nagu on väga hea näide siin:
    http://nagi.ee/photos/vennakesed/20480439/
    Samuti on tavaliselt albumites näha pildi lisamise aeg.

    ReplyDelete