25 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #17

Imeilusat pühapäeva! Märtsikuu viimane väljakutse on algamas ja sellel korral on meil taas väga hea meel teatada, et selle nädala väljakutsel on meil sponsor. Sponsoriks on sellel korral üks väike ja vahva Scrapbookingu tarvikute pood HappyCraft ja nemad on meile auhinnaks välja pannud ühe armsa lillas toonis komplekti:

*  6X6 Anna Stemplewska Designer Papers Black/Purple Pad (36 sheets)
* Dovecraft Crafters Glue Stick for Scrapbooking and Cardmaking
* Mulberry Paper Lilac Cherry Blossoms 2.5 cm (5tk)









Have a wonderful Sunday! It´s our last challenge in March and again we are happy to let you know that we have a sponsor this week. It´s a little and nice scrapbookstore HappyCraft. And the prize is sweet lilac set:*  6X6 Anna Stemplewska Designer Papers Black/Purple Pad (36 sheets)* Dovecraft Crafters Glue Stick for Scrapbooking and Cardmaking* Mulberry Paper Lilac Cherry Blossoms 2.5 cm (5tk)





Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #17 

Täna on teile inspiratsiooniks üks armas foto, mille leidsin sellelt lehelt. Laske oma fantaasial lennata ja tulge mängige kaasa ;)

Today we have a picture to inspire you. I found this adorable photo from here. So let your fantasy grow and come play along;) 


Meie selle nädala külalisdisaineriks on Tatiku. Külastage tema imearmast ja loomingulist blogi ning jätke sinna oma jälg ;)
This week Guest Designer is Tatiku. Visit her lovely and creative blog and leave some love ;)

Tatiku

Kaia

Ly


Anne

Janika

Merit

Eleri

Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on 31. märts. Uus väljakutse juba 01. aprillil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky untill march 31.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on April 1. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)


No comments:

Post a Comment