11 December 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #3

Tere taas. On pühapäev ja aeg uueks väljakutseks. Suur aitäh kõigile, kes eelmisel nädalal väljakutse vastu võtsid ja seda näitasid. Täna aga Kaia´s Scrapbooking Fairy tale kolmas väljakutse. Kui te olete just selle lehe avastanud, siis igal pühapäeval avaldan siin blogis väljakutse, olgu selleks siis sketš mõni ülesanne, pilt, bingo vms. vahva teema, milles ootan Teid kaasa mängima ja oma loomingut teistega jagama.

Kuna jõulud on kohe, kohe ukse ees, siis aeg on mõelda kingituste pakkimisele ja selle nädala väljakutse on "JÕULUPAKI SILDID".

PS! Kui sa soovid kuuluda Disainerite meeskonda, siis palun vaata siia
, sul on veel aega oma osalemissoov saata 21.detsembrini.

Hi! It´s Sunday and time to post the new challenge. First I would like to say big Thank You for the last week challenge participants. Today it´s Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale challenge #3.
If you have just found this blog, every Sunday I post a new challenge. It can be a sketch, title, picture, bingo etc. and you are welcome to play along.

Because it´s almost Christmas, this week challenge is a "CHRISTMAS TAG".
PS! If you would like to be a TD member then please look at here , you still have time untill 21 Dec.


Kaia´s Scrapbook Fairy Tale #3
Minu tehtud sildid. Here is what I have made







"Kaia Käsitöö" poolt on sellel korral ka pisike auhind. Lisaks saab võitja olla ühel nädalal külalisdisainer.
"Kaia Käsitöö" is giving a small price for the winner. Allso the winner can be a quest design for one week.




Lisa oma töö:
Add yor creation:

3 comments:

  1. Väga hea mõte, endalgi oli just plaanis hakata kingitustele sildikesi valmistama. Nii et nüüd läheb meisterdamine kohe topelt asja ette:)

    ReplyDelete
  2. See oligi nii mõeldud ;) Et ikka pakkidel oleks ilusad ja armsad sildikesed, mitte viltpliiatsi või pastakaga pakile kirjutatud nimed :D

    ReplyDelete
  3. Marju, lisasin su töö uuesti ;)

    Väikene õpetus mr. Linky kasutamisel, kõigile, kelle jaoks see on uus ja võibolla ka alguses natukene keeruline.
    Nr. 1 järele lisage oma blogipostituse aadress, mitte blogi aadress! Blogipostituse aadressi saate siis kui avate oma blogi, siis vajutate postitusele, mida tahate lisada ja nüüd on teil olemas aadres http://......
    Nr.2. pange enda või oma töö nimi nt. Kaia esimene töö või lihstalt Kaia.
    Nr. 3 pange oma email ja nimi, seda näen ainult mina ja mitte keegi teine ;)
    4. vali kas Auto crop (siis teeb arvuti sinu eest selle ära) või Let me crop, siis saad ise oma pildi suurust lõigata ja seda saad teha peale seda kui oled valinud From web (see tähendab, et pilt võetakse sealt lehelt, mille oled lisanud ja kui on rohkem kui üks pilt, siis saad ka valida, millise pildi tahad üles panna, seejärel valid, kuidas pilti vähendatakse või jätad samaks ja seejärel klikid pildi all ning pärast seda ilmub sinu töö siia lehele, kui see kohe ei ilmu, siis oota veidike ja tee nt. lehele refreshi, sest vahel võtab see natukene aega ;)

    PS! Loodan, et sellest oli abi ja saate mr. Linkyt edukalt kasutada ;) OOtan Teie töid ;)

    ReplyDelete