16 January 2012

SMC new DT, Challenge #77- Anithing goes and chance to win


Täna on mul üks ütlemata rõõmus päev. Kõigepealt avastasin täha hommikul, et minu teises blogis avaldatud vintage stiilis kaart on The Shabby Tea Roomis 10 äramärgitud tööde hulgas :D . Ja täna on ka päev, kus avalikustati  Sew Many Cards disainimeeskonna liikmed ja uued liikmed, kelle hulka ka mina kuulun kuni juuni kuu lõpuni :D   Sew Many Cards on koht, kus te saate osaleda väljakutsetel ja neil on ka oma uus pood, kus müüakse  digitempleid.
Today I have got a really happy day. First I discovered in the morning that my vintage style card in my other blog was mentioned in The Shabby Tea Room and I was in Top 15 :D
Today is the Day when I become one of the Sew Many Card DT member until end of the June. Sew Many Cards has a challenge blog and shop where you can find so cute digistamps.

Nüüd siis aga täpsemalt väljakuste juurde. Täna on SMC Challenge #77- “Anithing goes. Sellel nädalal tutvustasid disainimeeskonna liikmed uusi digitempleid ja minu ülesanne oli tutvustada uutest digitemplites Bailey Valentini karu ja minu kaardil on Bailey Bear värvitud vesivärvidega, paberiks Love Letters ja värviline paber. Bailey on üks minu suur lemmik, kuid digitemplite hulgas on meeletult palju igasuguseid teisi loomi ja asju ;) Kuna tegemist on digitempli poe suure taasavmisega, siis seetõttu on väga suur võimalus võita ka igasuguseid auhindu, ja neid on tõesti palju ;) Kes tahab kaasa mängida, siis reeglid ja muu vajaliku info leiate Sew Many Cards Challenge blogist.


Today starts SMC Challenge #77- “Anithing Goes” . This week the DT introdusces new Valentine release. My card is with Bailey the Bear. Bailey is one of my favourites J. But there are more lot of differents  cool digistamps. Because it´s  Grand Re-opening there is big opportunity to win lot of digistamps. If You would like to play along, you can find the rules and important information from Sew Many Cards Challenge Blog.

Paper: Love Letters, cardstock; Digistamp: SMC Bailey Bear Valentine colored with watercaolors
SMC on ka nüüd uus maskott, kelleks on Eddie the Frog. Avamise puhul on võimalik saada Eddie freebiena tasuta 16-18.jaanuaril. Vormista oma ostud SMC poes ja automaatselt listakse ostule tasuta kaasa Eddie ;)
SMC has a new mascot- Eddie the Frog. Because it´sgrand re-opening you have a chance to get Eddie free from 16.-18. Janurary. Just place your order and you will get Eddie free ;)

1 comment:

  1. Palju-palju õnne ja head mõttelendu disainitiimi liikmena! Kindlasti valmivad Sinu käe all suurepärased tööd nagu alati! :)

    ReplyDelete