15 January 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #7

Ilusat pühapäeva kõigile. Mul on ülimalt hea meel, et eelmise nädala väljakustel oli Teid juba nii palju. Täna on algamas taas järjekordne väljakutse ja selleks on "TRIPS-TRAPS-TRULL". See on väga lihtne, sest me kõik oleme tõenäoliselt seda mängu mänginud. Võitjaks saab see, kes on siis horisontaalselt, vertikaalselt või diagonaalis saanud endale rea. Sellel korral aga on kõik osalejad juba võitjad, sest saavad valida ise, millise rea või diagonaali nad endale valivad. Sellest reast saate endale 3 asja, mida oma töös kasutama peab. Tegemist ei ole sketšiga ja oma töö kujunduse osa, jääb Teie enda välja mõelda.

Have a nice Sunday! I´m really glad that last week we had more entries than usually. Today starts a new challenge and it´s called "TIC-TAC-TOE". You can choose one line horizontal, vertical or diagonal. That gives you 3 things you have to use on your project. It´s not an sketch so you can desing your project by yourself.

                                     TRIPS-TRAPS-TRULL


Kaia

Janika


Merit


Eleri

Anne




Niina


Kui soovid kaasa mängida, siis kasuta 3 asja, tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või blogist. Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaari :) . Kui sa soovid esitada väljakustele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules". Viimane postitamise päev on 21.jaan. Uus väljakutse juba 22.jaanuaril.


If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add yor creation with mr. Linky untill jan.21. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on jan.22. If you want to see rules, please look from above.


No comments:

Post a Comment