29 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16 võitja/ .....winner!

Eelmise väljakutse teemaks oli Distressing. Oli väga ilusaid töid ja kahjuks kaks imeilusat tööd ei kvalifitseerunud, kuna ei olnud järgitud osalemise reegleid, millest on väga kahju, sest tööd oleks väärinud tunnustust. Seega väikene meeldetuletus, et palun tutvuge reeglitega!
Aga Võitjad on meil teada ja siit siis tuleb sellel korral ainult üks võitja oma kahe tööga. Kuna üks kolmest tööst ei kvalifitseerunud, jääb teine koht välja andmata.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16 võitjad:
1. Kats (töö nr.4)
3. Kats (töö nr. 3)

Võitjale infoks: kui soovid olla meie külalisdisaineriks ühel nädalal, siis võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com
Kats


25 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #17

Imeilusat pühapäeva! Märtsikuu viimane väljakutse on algamas ja sellel korral on meil taas väga hea meel teatada, et selle nädala väljakutsel on meil sponsor. Sponsoriks on sellel korral üks väike ja vahva Scrapbookingu tarvikute pood HappyCraft ja nemad on meile auhinnaks välja pannud ühe armsa lillas toonis komplekti:

*  6X6 Anna Stemplewska Designer Papers Black/Purple Pad (36 sheets)
* Dovecraft Crafters Glue Stick for Scrapbooking and Cardmaking
* Mulberry Paper Lilac Cherry Blossoms 2.5 cm (5tk)









Have a wonderful Sunday! It´s our last challenge in March and again we are happy to let you know that we have a sponsor this week. It´s a little and nice scrapbookstore HappyCraft. And the prize is sweet lilac set:*  6X6 Anna Stemplewska Designer Papers Black/Purple Pad (36 sheets)* Dovecraft Crafters Glue Stick for Scrapbooking and Cardmaking* Mulberry Paper Lilac Cherry Blossoms 2.5 cm (5tk)





Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #17 

Täna on teile inspiratsiooniks üks armas foto, mille leidsin sellelt lehelt. Laske oma fantaasial lennata ja tulge mängige kaasa ;)

Today we have a picture to inspire you. I found this adorable photo from here. So let your fantasy grow and come play along;) 


Meie selle nädala külalisdisaineriks on Tatiku. Külastage tema imearmast ja loomingulist blogi ning jätke sinna oma jälg ;)
This week Guest Designer is Tatiku. Visit her lovely and creative blog and leave some love ;)

Tatiku

Kaia

Ly


Anne

Janika

Merit

Eleri

Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on 31. märts. Uus väljakutse juba 01. aprillil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky untill march 31.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on April 1. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)


21 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #15 võitja/ .....winner!

Üks vahva väljakutse, mida sponsoreeris HobbyPlace, on läbi saanud. Täname kõiki osalejaid. Meil on suur rõõm, et blogi väljakutsete osalejate hulgas on osalejaid ka väljaspool Eestit, kes inspireerivad meid oma loominguga ning loomulikult on palju andekaid tegijaid ka pisikesel Eestimaal. Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #15 TOP 3.

                           1. Kristel V (töö nr.11)
                           2. Kats 
                           3. Kozerozhka 

 Antud tööd jäid disaineritele silma just oma loomingulise lähenemise poolt, mis hakkasid silma teiste väga kaunite tööde kõrval. Võitjaks on Kristel V, kes saab ka auhinnaks HobbyPlace poe poolt välja pandud templid Hero Arts - Decorative Birds Stamp Set. Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com


 One fun challenge is over and we had a fantastic sponsor HobbyPlace. Thank You all for your creation. We are delighted that we have challenges participators from abroad, who gives us inspiration. And we are glad that we have talented scrapbookers in our little country. We saw really nice creation but DT loved the TOP3 creative approach. The winner is Kristel V and she gets Hero Arts - Decorative Birds Stamp Set from HobbyPlace. So Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #15 TOP 3 

                           1. Kristel V (töö nr.11)
                           2. Kats 
                           3. Kozerozhka 
                                   

18 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16

Kevad on suure hooga võimust võtmas ja täna algamas taas meie uus väljakutse. Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16 "Distressing". See tähendab siis seda, et see on asi, mida oma töös kasutada tuleb. Distressingut on võimalik teha mitmet moodi. Näiteks Disatress tindiga, paberit rebides, karestadaes vms. millega saab tekitada paberile vanaegse ja kulunud mulje.

The spring is almost here and we have time for another challenge. Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16 "Distressing". You can use distress ink, tearing, roughening or whatever you like as long it´s distress ;) Our Guest Designer this week is Silpsolps. So visit her blog and look her gorgeous card!

Meie selle nädala külailisdisaineriks on Silpsolps. Külastage tema blogi ja imetlege tema imekaunist kevadist kaarti jättes ka kommentaari ;)

Kaia

Ly

Eleri

Janika

Anne

Merit

Niina



Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on 24. märts. Uus väljakutse juba 25. märtsil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky untill march 24.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on march 25. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)



17 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #14 võitja/ ..... winner!

Suur aitäh kõigile, kes ledsid aega meie eelmise nädala väljakutsel osaleda. Annan teada eelmise nädala Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale väljakutse 13 võitja ja TOP 3´e.

1. Kats
2. Merje

Seega võitja on Kats. Palju õnne Sulle! Kui soovid olla ühel nädalal meie külalisdisaineriks, siis palun kirjuta kaia.scrapbook@gmail.com


Thank You all who joined us last week challenge. So I will let you know the winner and TOP 3. The Winner is Kats. Congratulations! If you want to be our guest designer in one week, please contact me kaia.scrapbook@gmail.com


 

15 March 2012

Õpetus: Siltide valmistamine

Meie armas disainer Ly valmistas Teile ühe õpetuse, kuidas valmistada sildikesi. Aitäh Ly! Loodame, et sellest on abi teilegi ja võite sellest märku anda kommentaarides või Ly blogis ;) Sealt võite leida teisigi väga häid ja kasulikke õpetusi. Samuti võite tema blogist leida ka mõningaid eesti keelseid tekste siltidele ;)




Kaartide valmistamisel moodustab ühe suure osa sõnumi vormistamine. Enamjaolt tehakse seda siltidega. Kuigi võimalusi on selleks väga palju püüan välja tuua levinumad vahendid siltide valmistamiseks. Kui soovid valmistada eesti keelseid kaarte on põhiprobleem tekstide saadavuses, või pigem selles, et neid pole saada.

Siiski on erinevaid võimalusi:
·         tellida vastava sõnumiga templeid (pitsateid)
·         kasutada komplekte, millega saab ise templeid teha
·         kasutada kleebiseid või šabloone
·         kirjutada sõnum ise
·         kasuta sõnumi kirjutamiseks tähe templeid
·         prindi

Viimane võimalus on printeri olemasolu korral kõige odavam, kiirem ja mitmekülgsem. Valida saab nii erinevate kirja tüüpide kui kirja suuruste vahel. Antud näites on kõik tekstid prinditud.

Sildi tegemine motiiviraudade abiga.
Motiiviraudu valmistatakse erinevateks tegevusteks. Üks nendest on sildi valmistamine.
Pressi motiiviraua abil välja silt. Kuna prinditud paber on õhuke, tuleks see liimida paksema paberi peale.
Lõika teravad ääred soovi korral kumeraks.


Lõika teravad ääred soovi korral kumeraks.


Tee templi ja kollase templivärviga sildile kaared.
 
Tupsuta ääred kollase templivärviga.
Lõika silti auk ja pane sellesse iluneet. August võid panna läbi nööri või paela.


Et silt oleks pidulikum võib sellele kanda sädelevat liimi.






Sildi tegemine lõikemotiivide abiga

Lõikemotiive on võimalik kasutada vaid spetsiaalse masina abil. Positiivne on see, et valik on suur ja lisaks lõikamisele saab samade raudadega ka paberit pressida. Selle jaoks on vajalik masin Guttlebug Sizzix vms.
Lõika lõikemotiive kasutades välja ümar ja lilleline paber. Liimi tekst roosale paberile.


Kleebi sildile kaunistuseks pärleid või kivikesi. Tagaküljele võid panna liimipadjad, et tõsta teksti rohkem esile.
Erinevad kasutusvõimalusi:


    Sildi tegemine kääride ja paberlõikuri abiga

    Lõika paberlõikuriga välja paraja pakusega riba. Lõikajat tuleks kasutada eelkõige seepärast, et kääridega lõigates nii sirget joont ei saa.


    Mõõda joonlauaga paberi keskpunkt ja tee sinna väike märge.
    Lõika kääridega väljaspoolt tehtud täpi suunas.



    Tõmba kääridega väga ettevaatlikult mööda paberi tagumist külge. Kuna silt on osaliselt õhus aitab see jätta sildile ilusat kaarjat kuju.

    Kleebi sildi teise otsa kaunistuseks nööp. Sildi liimiisel tee liimiga kokku vaid vasak ja parem äär.
    Üks võimalus sõnumi edastamisest on ka sõnum kleepida kaardi tausta osana. Selleks lõika paberlõikajaga soovitud tükk välja ja kleebi kaardile.

    Erinevad kasutusvõimalusi:




    Sildi tegemine kääride abiga

    Kleebi prinditud sõnum tugevamale paberile ning lõika kääridega teksti joont jälgides välja.



    Tupsuta äär templivärviga. Tagumisele küljele võid panna liimipadjad, et teksti rohkem esile tõsta.
    Erinevad kasutusvõimalusi:
    ·         kaart palju õnne



Sildi tegemine rebimistehnika abiga
Rebi sõnum välja.


Värvi rebitud tükk templivärviga. Tupsuta ääri rohkem, kui keskmist osa, siis saad tumedamad ääred.

Soovi korral võid sildile tausta lisamiseks kasutada templit.
 Käkerda paber hästi kokku ja seejärel võta jälle lahti. Tulemuseks jääb ajast räsitud silt.





11 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #15

Täna on algamas igati vahva väljakutse ja Meil on ülimalt hea meel, sest seda väljakutset sponsoreerib Eesti suurimaid scrapbookingu tarviku poode HobbyPlace. HobbyPlace on auhinnaks välja pannud ühe ahvatleva templite komplekti  Hero Arts - Decorative Birds Stamp Set.


Today starts another fun challenge and we are glad to announce that this week we have a sponsor. It´s Estonian biggest Scrapbooking Store HobbyPlace and the prize they give is Hero Arts - Decorative Birds Stamp Set.


Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #15 teemaks on sketš. Kes meiega esimest korda kaasa mängib, siis sketši võite keerata, pöörata, peegeldada ja luua selle abil kaart, album kollaž või mida iganes soovid. See on Sinu looming ja kõik on lubatud!!!

This week Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #15 is a sketch. You can flip it, rotate it and so on. Use the sketch to make a card, layout, scrapbook or whatever you like. It´s You creation and everything is allowed.

Meie külalisdisaineriks sellel nädalal on Olka-Fasolka. Külastage tema imelist blogi ja jätke mõni kommentaar ;)
 
Our Guest Designer this week is Olka-Fasolka. Please look her blog and leave some love.

Kaia

Ly

Eleri

Niina

Anne

Merit

Janika
Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on17. märts. Uus väljakutse juba 18. märtsil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky untill march 17.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on march 18. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)