11 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #15

Täna on algamas igati vahva väljakutse ja Meil on ülimalt hea meel, sest seda väljakutset sponsoreerib Eesti suurimaid scrapbookingu tarviku poode HobbyPlace. HobbyPlace on auhinnaks välja pannud ühe ahvatleva templite komplekti  Hero Arts - Decorative Birds Stamp Set.


Today starts another fun challenge and we are glad to announce that this week we have a sponsor. It´s Estonian biggest Scrapbooking Store HobbyPlace and the prize they give is Hero Arts - Decorative Birds Stamp Set.


Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #15 teemaks on sketš. Kes meiega esimest korda kaasa mängib, siis sketši võite keerata, pöörata, peegeldada ja luua selle abil kaart, album kollaž või mida iganes soovid. See on Sinu looming ja kõik on lubatud!!!

This week Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #15 is a sketch. You can flip it, rotate it and so on. Use the sketch to make a card, layout, scrapbook or whatever you like. It´s You creation and everything is allowed.

Meie külalisdisaineriks sellel nädalal on Olka-Fasolka. Külastage tema imelist blogi ja jätke mõni kommentaar ;)
 
Our Guest Designer this week is Olka-Fasolka. Please look her blog and leave some love.

Kaia

Ly

Eleri

Niina

Anne

Merit

Janika
Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on17. märts. Uus väljakutse juba 18. märtsil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky untill march 17.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on march 18. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)



3 comments:

  1. Sketš võiks ka olla siis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vabandust. Tehnika on mind täna korduvalt alt vedanud ja nii mul ka postitades kolmveerand kõigest kaduma läks ja asendades ei pannud oma viga enam tähele :)
      Nüüd on sketš ka olemas

      Delete
    2. Juhtisin lihtsalt tähelepanu, puhtast uudishimust :)

      Delete