11 December 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #52

Käes on jälle Teisipäev ja uus väljakutse ootamas. Jätkuvalt on teemaks Jõulud ja seekordne ülesanne on:

Inspiratsioon jõululaulust

Selle toreda idee andis meile Eve. Sina aga mõtle oma lemmik jõululaulule ja läkita töö meile imetlemiseks.
Võitja saab võmaluse olla meie külalisdisaineriks jaanuaris.

Läbi lume sahiseva...

 Ly
Oh kuusepuu, oh kuusepuu

Kaia
Rudolph the red nose reindeer


irinaje
We wish you a merry Christmas...
Kerttu
Oh kuusepuu...


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid".

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until 18th December. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on 18th December. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

3 comments:

  1. Oi, see on nii vahva teema :) Ma kohe pean selles osalema :) Imailused näidised meeskonnalt!

    ReplyDelete
  2. Ausalt ei taha viriseda, kuid reeglites on kirjas, et osaleda võib kuni 5 tööga, kuid üks kaarditegija on juba teist korda esitanud 6 tööd KSFT väljakutsetele :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reeglites on ka kirjas, et kui töö ei vasta reeglitele, siis see välistab võimaluse tulla võitjaks. Alati ma ei pruugi linki ära kustutada, kuna töö võib olla kena ja inspiratsiooniks teistele. Samas reeglite rikkumisega välistab osaleja võimaluse tulla võitjaks.

      Delete