11 September 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #40



Tere kõik, kes  täna siia blogisse  tulnud olete. Mina olen Irina ja tahtsin teiega jagada täna algavat uut ja põnevat väljakutset.  Saabunud on tore sügis . Lehed järjest muutuvad punakaks või kollakaks ja väänlevad okste küljest lahti ning lendavad  tuulega puust üha kaugemale, et maandudes katta maapind värvilise vaibaga.  Puuviljad ja juurviljad on peaegu valminud.  Vaadake enda ümber  ja inspireerige end sügise värvidega, sest selle nädala väljakutseks on ,,Värviline sügis,,.  Ootame  Teie inspireerivad tööd. Selle väljakutse võitja saab võimaluse olla meie külalisdisainer oktoobrikuus.

 Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #40  "Autumn Colors"


Welcome all!  My name is Irina and I want to share  another fun challange for today. It´s Autumn and here in Estonia the leaves are changing colors and fall off from the trees. So soon we will have nice colorful leaves carpet in outdoors. And today we would like to see your inspiration from autumn colors because this week challenge is "Autumn Colors". This week winner will have a chance to be our Guest Designer in October. But before we will see our DT creations, I will let you know our last challenge winner.

Enne veel, aga kui läheme meie uue disainimeeskonna töid vaatama, tahan Teile teada anda eelmise väljakutse võitja, kes saab endale ahvatleva kingituse Kriibus-Kraabus e-poelt.
Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #29 võitja/...winner! 

1. Veronika


Nüüd aga meie selle nädala teema juurde. Meie selle nädalal külalisdisianeriks on SabLank ja tema blogist võite leida väga laplju põnevaid ja kauneid tegemisi.
Our Guest Designer this week is SabLank and you can see so many beautiful creation on her blog.

SabLank

NB!!!    Kui sa soovid kaasa mängida meie Blog Hopis, siis vaata siia.
If you would like to play along our blog hop then please look here.

Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  17. september. Uus väljakutse juba 18 septembril. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until September 17.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on September 18. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

1 comment:

  1. Wow! See on uskumatu! Nii tore! minu jaoks see on suur au, et te valisite minu töö. Suur aitäh teile!

    ReplyDelete