08 September 2012

Blog Hop


Tere armsad blogi külastajad! Täna on meil esimest korda Eestis võimalus pakkuda teile põnev ülesanne, milleks on Blog Hop ehk siis eesti keeles blogi hüpe. Üks juhuslik õnnelik võitja saab endale auhinnaks Askartis Oy poe poolt välja pandud ahvatleva auhinna, millest võib leida pitsist aplikatsioone, lehekese väädi, tolmukad, lilled, sätendav kleeps, šabloon koos kahe Lindys Stamp Gang Starburstiga, millest saab teha sädendava pihustatava vedeliku. Täpsemalt selle poe kohta ja kuidas sealt osta saab, saad lugeda sellest postitusest

Hello! Today we have a fun Blog Hop to offer. This is the first time in Estonia we do this. One random winner choose by random.org will get  fabulous prize from Askartis OY. The prize is lace appliques, flowers,   straws, leaves, bling sticker, mask and 2 Lindys Stamp Gang Starburst bottles that you can make a glimmer mist with. More about that shop and how you can buy from there you can read from here.



Et aga kaasa mängida, siis selle jaoks on vaja teil rännata ja hüpata blogist blogisse, jättes igasse blogisse ühe kommentaari. Blogide nimekiri on antud siin, ning alustada tuleb Kaia blogist. Igas blogis leiad järgmise vihje, kuhu edasi minna, ning kõige viimasena peaksid sa jõudma taas siia blogisse, et oma viimane kommentaar kirjutada ning öelda, kuidas teile meie blog hop meeldis. Kui aga peaks juhtuma, et eksid teelt ning õiget suunda ei tea, siis võid alati tulla siia blogisse tagasi, et vaadata, kuhu edasi liikuda. Võitja valin välja random. org abil, mis valib kõikide osalejate hulgast ühe juhusliku osaleja. Kuid osaleda saavad ainult need, kes kõik on jätnud igasse blogisse kommentaari vastava teema juurde. Nüüd aga õnn kaasa ja palju põnevaid ideid ja leide meie endiste ja praeguste disainerite blogidest. Blog Hop läheb ametlikult käima laupäeva õhtul s.o. 8. sept. kell 18.00 (või kui disainerid on oma postitustega varem hakkama saanud, siis võib ka juba varem alustada blogide külastusega) ja Blog Hop lõppeb 15. Sept. kell 21.00 ;)

To play along you have to hop all the blogs that are in list and leave a comment. In every blog you will have a hint where to go next. But if you will get lost, then you can come back here and see where to go. First you will have to visit Kaia´s blog. Finally you should get back here and leave a last comment in here. There will be only one winner and  winner can be only those who have left comments to all blogs.  The Blog Hop officially starts on Saturday (8. sept.)  at 18.00 (Estonian time). And will end on September 15th at 21.00 (Estonian time). So good luck!

Kaia  


Lõpetuseks siia aga meie armsa endise disaineri Sofia pilt tööst, kes kahjuks blogi hüppes osaleda ei saanud. Kuid tema blogist võite peagi teada ka põhjuse, miks tal hetkel väga kiire on ;)

And last but not least I will show you our lovely DT member  Sofia´s picture of  her card but unfortunately she was too busy to play along. But why, that you will see soon on her blog ;)


30 comments:

  1. tänud põneva hüppemängu eest, väga põnev ja kasulik oli

    ja sai see läbitud veel enne ametlikku algust :)

    su enda selles postituses avaldatud kaart on väga väga ilus!!!

    ReplyDelete
  2. Väga tore Blog Hop oli! :) Olen paljudes blogides seda näinud, kuid pole kunagi süvenenud, mida see endast kujutab.

    ReplyDelete
  3. Hüppasin nüüd siia Krettu blogist (http://alittlebitofkerttuslife.blogspot.com/2012/09/kaias-scrapbooking-fairy-tale-blog-hop.html)=)

    Reis oli väga tore ja huvitav! Mulle väga meeldis,hea idee=) Leidsin palju uut ideid ja õpetus ka)

    Sofia kaart on ka väga ilus! Kõik kaunistused on tasakaalutud ja hästi soobivad teine teisele.


    ReplyDelete
  4. Tere! Mul on Blog Hop läbitud:) Nägin kauneid töid ja huvitavaid blogisid. Kahjuks ei õnnestunud oma kommi jätta Ly ja Tatiku blogisse.

    ReplyDelete

  5. Tere!
    Tulin Kerttu blogist
    http://alittlebitofkerttuslife.blogspot.com/2012/09/kaias-scrapbooking-fairy-tale-blog-hop.html

    Aga on huvitav action see blog hop :))
    Tore idee! Tänan!

    ReplyDelete
  6. Kaia, väga põnev algatus. Aitäh! Lähen nüüd rändama.

    ReplyDelete
  7. Ei tea miks, aga siin ei ole veel ühtegi kommentaari. Teen siis otsa lahti ja hakkan mööda blogisid hüplema.
    Aksu

    ReplyDelete
  8. Ja ongi ring täis. Kõik blogid läbi hüpatud ja mõnda ka kauem uudistatud. Mõnda olen juba pikka aega külastaud, mõni oli täiesti uus avastus.
    Tulin Kerttu blogist.

    ReplyDelete
  9. Otsustasin, et võtan ka Blog hopist osa. Huvitav ettevõtmine

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. See oli väga kihvt! Nüüd julgen vbl edaspidi ka sellistest Blog Hop´idest osa võtta :) PS! Ootan juba uut väljakuset ka ;)

    ReplyDelete
  12. Hüppasin ka ilusti kõik läbi aga ka minul ei õnnestunud jätta kommetaare Ly ja Tatiku blogisse.
    Väga kahju et kõikki ei saanud kommenteerida.
    Kaardid väga vahvad kõigil ja jään ootama uusi üllatusi :)
    Angela ehk nufferdis.

    ReplyDelete
  13. Kerttu blogist ringiga siin tagasi.
    Väga vahva oli niimoodi hüpata ja kauneid töid imetleda.

    ReplyDelete
  14. Ja saigi ring täis Hopitud. Tulin siia Kerttu blogist.

    ReplyDelete
  15. Ja saigi ring täis. Loodan, et seekord käisin kõik blogid õiges järjekorras läbi. Vahva ettevõtmine igatahes.
    Tulin siia Kerttu blogist.

    ReplyDelete
  16. Käisin ilusti läbi, kuid tundub, et mõnes blogis jäid mu kommentaarid avaldamata...
    Tulin Kerttu blogist. Väga huvitav mäng, tänud Kaia!:)

    ReplyDelete
  17. Hoppisin ka esimest korda elus.. Väga lahe ettevõtmine :) Loodan, et kõik jäljed jäid kenasti maha ja osalen reeglite kohaselt. Aitäh võimaluse eest!

    ReplyDelete
  18. Tundub et kõik blogid sai läbi hopitud ja kommentaarid jäetud. Nüüd siis jõudsin otsaga siia Sinu blogisse. Uskumatult lahe on see hoppimine.

    ReplyDelete
  19. Kõik blogid läbi käidud. Aga minul ka ei õnnestunud jätta kommetaare Ly ja Tatiku blogisse. Väga huvitav oli.
    Anne-Lii

    ReplyDelete
  20. Proovin siis kaa, kuigi tundub keeruline...
    Kiisuke auh

    ReplyDelete
  21. Oehh, üle kivide ja kändude olen tagasi. Kahjuks jäi ka minul Ly ja Tatiku blogidesse kommentaarid lisamatta. Ei mõista seda arvuti keelt nii hästi...jään parem paberite ja pliiatsite juurde:) Väga huvitavad tööd olid kõigil disaineritel,jõudu uuele meeskonnale!

    ReplyDelete
  22. Olen ringi täis saanud. Tore kogemus oli.Jõudu teile kõigile.

    ReplyDelete
  23. Tegin uue avastuse et ka see võib olla väga tore. Aitäh võimaluse eest!

    ReplyDelete
  24. no nii tundub põnev. lähen hüppama

    ReplyDelete
  25. no nii hüppasin küll kõik läbi aga ei tea kas kommentaarid jäid kõik vastavalt reeglitele. ei ole ikka arvutis nii pädev veel.
    Aga tööd olid väga kaunid ja nii mõndagi blogi olen juba ka varemalt käinud piilumas. Ja jätkuvalt sain kinnitust, et see kaardi meisterdamis kunst on minu jaoks veel kauge tee. Mulle nii meeldivad need aga vot ise küll ei oska teha.
    KitsaKatsa

    ReplyDelete
  26. teist korda siis läbitud ring. endale tundus küll, et nüüd jäi komm igasse blogisse.
    päikest
    KitsaKatsa

    ReplyDelete
  27. Ja millal võitja selgub?

    ReplyDelete