19 February 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #12

Tere taas. On pühapäev ja aeg uueks väljakutseks. Täname kõiki, kes võtsid osa eelmisest väljakutsest ning loodame, et leiate aega ka sellel korral kaasa mängida ;). Kuna tulemas on 24.veebruar, mis meie jaoks on Eesti Vabariigi aastapäev, siis ongi uus teema ajendatud sellest.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #12
Teema: "Osake minu rahvusest"
Hello again. It´s Sunday and time for another challenge. Thank You all who participate our last challenge. We hope you have time for another one ;). On February 24, Estonia will have an anniversary. Our country will be 94 years old and because of that we have a new challenge.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #12
Subject: "A part of my nationality"
But before we will see what DT has created. I would like to introduce our newst DT member and say welcome to LY
Enne veel, kui aga läheme disainerite loomingu juurde, on mul hea meel tutvustada Teile meie uut liiget, alates tänasest, disainerite meeskonnas.
Teretulemast LY!
Olen Ly ja lisaks sellele, veel ka kahe armsa tüdrukutirtsu emaja täielik käsitöösõltlane. Põhimõtteliselt teen igasugust käsitööd olenevalt vaba aja hulgast. Scrapbookinguga hakkasin tegelema natuke üle aasta tagasi ja pole siiamaani sellest üle saanud. Ikka leidub midagi huvitavat, mida tahaksin teha. Minu käsitööalaseid tegemisi saab jälgida minu blogis http://ly-blogspot.blogspot.com/




Meie selle nädala külalisdisaineriks on Murka.
Our this week Guest Designer is Murka.


Kaia

Anne


Janika


Eleri


Niina

Merit


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on 25 veebr. Uus väljakutse juba 26.veebruaril. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky untill feb.25 Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on feb.26. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)

3 comments:

  1. Tere tulemast uuele disainerile ... väga kaunid tööd sul !!!!

    ReplyDelete
  2. Siin on kõigil väga ilusad tööd :) Lisame siis oma kaardi ka, mille kodustele saatsime. Vahelduseks midagi teistmoodi.
    Mul on küsimus, et kas teie lapsed ei taha kaasa lüüa, kui te kaarte meisterdate? Minu oma on nagu kleepekas mul küljes kogu aeg :)

    ReplyDelete
  3. Lapsed tahavad ikka teha seda, mida suuredki. Taadu võib varsti kaartide näituse teha, sest millegi pärast tahab üks 2,5a just talle kaarte teha :D

    ReplyDelete