12 February 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #11

Imeilusat päikeselist pühapäeva Teile. Meil on suur rõõm, et eelmisel väljakutsel oli nii palju ilusaid töid. Kokku siis 37 (nähtav 38, kuid üks töö dubleeritud) tööd esitati ja disaini meeskonnal on sellel korral tõeliselt raske oma valikut teha :D
Täna aga uus väljakutse ja selleks on värvikombinatsioon: roosa-sinine-roheline. Nendes toonides tuleks oma töö teha. Kui kasutate oma töös trükitud või templitega tehtud teksti, siis see võib olla mõne teises toonis, kuid muu peab kõik olema nende kolme värviga tehtud, mis ette antud.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #11
"roosa-sinine-roheline"

Have a nice sunny Sunday! We are really glad that last week we had so many entries. There were 37 beautiful creation. You can see 38, but one was double. The DT will be really difficult to choose the winners :D
But today we have another challenge. That´s colorchallenge: pink-blue-green. You have to use only those colors exept for text.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #11
"pink-blue-green"

Meie külalisdisainer on sel korral Kersti ja tema on meile teinud imeilusa kaardi. Our Guest Disainer this week is Kersti and she made a beautiful card for us.

Kersti

Kaia

Niina


Merit


Anne



Janika

Eleri

Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on 18 veebr. Uus väljakutse juba 19.veebruaril. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky untill feb.18 Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on feb.19. If you want to see rules, please look from above. We would like to see your comment here ;)

No comments:

Post a Comment