05 February 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #10

Ja ongi käes meie 10 väljakutse. Meil on väga hea meel, et eelmisel nädalal kasutasite nii palju erinevaid freebiesid ja digitempleid enamuses esimest korda, aga mõnele ka juba tuttava elemendina. Sellel nädalal läheb aga asi veelgi põnevamaks, kuna meil on sellel korral ka sponsor.  Sponsoriks on Eesti parim pood HobbyPlace, kus müüakse Scrapbookinguks kõike vajalikku ja sealne valik on juba päris suur. Hobby Place on auhinnaks välja pannud ühe ahvatleva paberiploki the Tradewinds matstack, milles on 72 lehte scrapbookingu paberit suuruses 11,4x16,5cm.
 
And It´s time for our challenge number 10. We are glad that last week you used different freebies and digistamps. Most of you did it first time but some of you allready have used them. This week it´s gonna be more exciting. We have a sponsor! Estonian best Scrapbooking supplies store HobbyPlace. And they have a tempting prize. It´s paperpack the Tradewinds matstack with 72 papers in measure 11,4x16,5 cm.

Auhind / Prize

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #10
Kuna valentinipäev on saabumas, siis selle nädala väljakutseks on teema:
Armsale sõbrale!
 
This week challenge is
To my dear friend!
Ja nüüd meie Disainimeeskonna loomingu juurde

Kaia




Anne


Eleri


Merit



Niina


Janika


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või blogist. Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on 11 veebr. Uus väljakutse juba 12.veebruaril. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)
If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add yor creation with mr. Linky untill feb.11 Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on feb.12. If you want to see rules, please look from above. We would like to see your comment here ;)

5 comments:

  1. Tahaksin ka osaleda võistlusel, kuid mul oma blogi veel ei ole. Ei leidnud sellist kohta, kus saaks pildi oma arvutist võtta. Kui üleslaadija lahti võtta, siis küsib ju pildi URL aadressi - oma arvutist võttes seda ju pole?! Vabandan oma rumalust sellega, et olen uus ja lihtsalt pole kursis :)

    ReplyDelete
  2. Selleks, et osaleda peab pildid laadima ennem kuskile oma enda interneti fotoalbumisse nt. www.nagi.ee, flickr, picasa või mõni muu. Ja kui pilt internetti üle laetud, siis saad võtta pildil klõpsates vasakpoolse hiireklahvaiga propartise ja sealt kopeerid pildi aadressi. Lihtsalt arvutist pilte laadida ei saagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kummaline, minul netis eraldi albumit(nagi vm)pole aga proovisin pildi aadressi kopeerida oma orkuti käsitööalbumist. Pärast next step vajutamist, andis ta mulle võimaluse pilt ka arvutist laadida, midas ma ka tegin, ei tea kas läks nüüd miskit nihu aga mina oma kaarte väljakutse all näen.

      Delete
  3. Panen meie kaardi ka teile siia. Natuke midagi teistmoodi :)

    ReplyDelete
  4. Minu paberkaardid on sellised. metsamutt

    ReplyDelete