24 November 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #1

Teretulemast esimesele väljakutsele. Selle nädala esimene väljakutse on sketš. Sketši võite keerata, pöörata, peegeldada ja luua selle abil kaart, album kollaž või mida iganes soovid. See on Sinu looming ja kõik on lubatud!!!
Welcome to the first challenge! This week challenge is a sketch. You can flip it, rotate it and so on. Use the sketch to make a card, layout, scrapbook or whatever you like. It´s You creation and everything is allowed!

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale sketch #1
Näitan Teile minu enda tehtud albumi lehekülge selle sketši järgi.
I will show you my scrapbook page I made using this sketsh.



Auhind
Prize




Kui soovid kaasa mängida, siis kasuta sketši, tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või bloggist. Loomulikult on bloggi alati parem, sest siis saan külastada Sinu blogi ja jätta kommentaari :) . Oma loomingu viimane postitamise päev on 3.dets. Kõigi esitatud tööde vahel läheb loosi auhind, mille on välja pannud "Kaia Käsitöö".  Uus väljakutse juba 4.detsembril.


If you would like to play allong, use the sketch and upload your creation to your blog or gallery. I would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add yor creation untill dec.3 and there will be one winner who will get prize from "Kaia Käsitöö" . The new challenge will be on dec.4.

Lisa oma töö:
Add yor creation:

8 comments:

  1. Ma ei saa laadida foto, siin minu blog
    http://eva-wwwbloggercreate-blogg-eva.blogspot.com/2011/11/blog-post_5048.html

    ReplyDelete
  2. Можно и по-русски писать? Собственно, интересует вопрос - это будет блог-челлендж?. Ссылку нашла как раз у предыдущего "написателя". Женечка, привет!

    ReplyDelete
  3. привет pinnkin! да это будет блог-челлендж. Мне очень жаль, потому что я не могу писать на русском языке. Мои знания русского языка, к сожалению, очень маленький.

    ReplyDelete
  4. Тем не менее, прекрасно получилось.

    ReplyDelete
  5. У меня было немного Google-хелперов :D

    ReplyDelete
  6. Kaia, nii tore, et arendad Eestis scrapbookingu suunda :) nii õudsalt kahju, et mul ei jagu aega kõige jaoks, kuid ma hakkan siia kindlasti regulaarselt piiluma :)

    ReplyDelete
  7. Aitäh Kristiina! Kui ei oleks Sind, siis ma seda siin ei teeks ;) ! Sina oled olnud mulle õpetajaks ja inspiratsiooni andjaks!
    Veel natuke rohkem kui aasta aega tagasi oli suhteliselt võimatu leida eesti keeles midagi scrapbookingu kohta peale Sinu blogi. Loodan, et see olukord hakkab muutuma ja ka meil see ala saab tuule tiibadesse, et üksteiselt õppida ja inspireerida. Aitäh Sulle, et oled olemas ja ootan Sind alati siia kaasa lööma või lihtsalt piiluma kui mahti saad ;)

    ReplyDelete
  8. Õnnesoovid tublile valitule :) väga huvitav ettevõtmine :)

    ReplyDelete