24 November 2011

Tere Tulemast Kaia Scrapbookingu muinasjuttu! Welcome to Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale

Kui Te olete selle lehe siin leidnud, siis leidke ka aega, et külastada seda üha uuesti. Siit lehelt võite leida väljakutseid ning õpetusi või vahvaid leide, mida internetiavarustest leida võib ja mis on seotud märksõnaga Scrapbooking. Kui mõnes seltskonnas tuleb jutuks, et minu suur kirg on Scrapbooking, siis küsitakse, mis see on. Nii ma siis kirjutan Teile, kellel see sama küsimus on tekkinud. Kõige parema definitsiooni eesti keeles olen leidnud Pere ja kodu märts 2011 väljaandest, kus Siire Vanaselja on kirjutanud nii "Kõige tüüpilisemal kujul on see mälestusteväärsete kogemuste ja sündmuste talletamine lõikeraamatu kujul (Scrapbook- ingl. k. lõikeraamat).

Kuid siin lehel on oodatud kõik, mis sobib scrapbookingu alla- kaardid, albumid, märkmike/albumite kaunistatud kaaned, magnetid, kollaažid jne. See maailm on suur ja lai, see on imeline, see on tõeline muinasjutt. Teretulemast Scrapbookingu muinasjutumaailma!!!!!

If You have found this blog, please come visit it again. From this blog, You can find challenges, tutorials and allso really good stuff I have found from the web and that is connected with words Scrapbooking. In Estonia when I say someone that my passion is Scrapbooking, they don´t understand what it is. So in Wikipedia Scrapbooking is a method for preserving personal and family history in the form of a scrapbook. Typical memorabilia  include photographs, printed media, and artwork. Scrapbook albums are often decorated and frequently contain extensive journaling.

But in this blog I´m really exited to see your Scrapbooking creation as well. That contains everything- cards, layouts, scrapbooks, magnets and so on. It´s a big and wonderful world it´s truely a Fairy Tale. Welcome to Scrapbook Fairy Tale!!!!!

2 comments: