09 October 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #44 ja eelmise väljakutse võitja

Tere taas. Kõigepealt tahame teatavaks teha eelmise ja ühtlasi septembrikuu viimase väljakutse võitja. Täname kõiki julgeid, kes leidsid aega kaasa mängida ja panid ennast proovile.Väljakutse auhinna oli välja pannud fantastiline HobbyPlace ja auhinnaks oli tõeliselt ahvatlev Glimmer Misti komplekt. Meie eelmise väljakutse TOP 3 valis välja Evemari ja siin see on.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #42 TOP 3





Sellel nädalal aga tegi Ly, kes on üks meie andekatest disaineritest  meile ühe armsa sketši. Sketši võite keerata, pöörata, peegeldada ja kasutada nii nagu ta teid just inspireerib. Meie sponsoriks on taaskord Askartis Oy ja täpsemalt selle poe kohta ning kuidas sealt osta saab, saad lugeda sellest postitusest. Auhinnaks on üks imearmas tempel, pitsmotiivid ja lilled.



Meil on sellel korral 2 külalisdisainerit. Selle kuu külalisdisainer on Malle, kuid lisaks sellel nädalal näitab meile oma tööd ka ~Vittory~. Tema blogist võite leida väga palju põnevaid ja inspireerivaid ettevõtmisi.





PA071335_Kaia44


Ly


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on sellel korral 17. oktoober. Uus väljakutse juba 16. oktoobril. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until  October 17. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on16nd October . If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

3 comments:

  1. Nii tore üllatus oli näha minu riiulit võitjate hulgas. Aitäh, Evemari! Ning suur tänu kogu meeskonnale vahva väljakutse ja inspiratsiooni eest. Tänu teile sain ma lõpuks oma pliiatsite riiuli valmis :)
    Oi kuidas mulle meeldib Ly imearmas sketš. Ma ei ole kindel, kas ma jõuan selles võistluses osaleda, kuid igaljuhul saan ma nautida seda silmailu, mida te valmistanud olete. Tänan!
    Soojad tervitused,
    Eret

    ReplyDelete
  2. Ilus sketš ja disainerite tööd !

    ReplyDelete
  3. Aitäh teise koha eest!
    Ja palju õnne Eretile! Terje karp oli ka minu lemmik!

    ReplyDelete