04 September 2012

Väljakutse #38 võitja/ winner... ja teretulemast uus Disainimeeskond

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel oli julgeid osalejaid, kes katsetasid sketšiga oma nägemust. Kuna osavõtjaid oli vähe, siis valisime välja ainult võitja.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #38 võitja /...winner!


Congratulations Beterok-Natali! Please send e-mail to kaia.scrapbook@gmail.com

Ja kes tähele pani, siis täna ei ole meil teile väljakutset. Uus väljakutse saab olema juba 11. septembril. Enne seda, aga pakume veel midagi põnevat juba selle nädala lõpus. Nii et tulge ja piiluge laupäeval siia blogisse ;)

Täna aga ütleme taas teretulemast uuele disainerite meeskonnale. 
Meiega koos on Teile juba tuttavaks saanud disainerid eelmistest meeskondadest:

Kaia- endiselt see, kes selle blogi töösse seadis ja seda asja omast vabast ajast veab ;)


irinaje- Suurepärane lillede meister, kes oma vabast ajast on nõus panustama selle blogi toimimisse luues väljakutseid, õpetusi ja sponsoreerides mõnda väljakutset ;)

Ly- Loov ja rõõmus tegija, kelle blogist võib alati leida lihtsalt põnevaid tegemisi, kuid ka palju õpetusi ja eesti keelseid väljendeid kaartidele kasutamiseks, mida ta omast vabast ajast valmistab ja teilegi on nõus jagama ;)

Ja loomulikult oleme me ülimalt rõõmsad, et meiega on sellel korral liitunud veel 2 väga head tegijat. Teretulemast teile Evemari ja Kerttu!

Evemari- Käsitööd olen teinud ema ja vanaema kõrvalt juba väiksena ning oma oskusi jagan koguaeg ka edasi nii kodus kui koolis. Juhendan töö kõrvalt üht käsitööringi ning teises käin ise juurde õppimas ja vahel ka oma teadmisi jagamas. Uued tehnikad köidavad mind ja olen alati avatud juurde õppimisele. Scrapbookingu avastasin umbes aasta tagasi ning selle aasta algusest olengi rohkem tegelenud selle imelise maailma avastamisega. Õppida on palju, õppida on põnev.

Kerttu- Minu nimi on Kerttu ja tulen Pärnust, kuid viimased 10 aastat olen elanud Norras. Juba väiksena on mulle alati meeldinud käsitöö ja sai käidud pljudes erinevates huviringides. Scrapbookinguga sai tutvust tehtud 2007 aastal, kui soovisin meie pisikesele tütrele midagi enamat, kui lihtsalt pilte täis albumit. Paar aastat  hiljem meelitasid paar sõpra mu templite ja kaartide maailma. Nii sündiski järjekordne kaarditegija:) Nüüdseks olen ka omale lemmik stiili leidnud, shabby chic:pärlid, pitsid , lilled ja õrnad värvid. 




4 comments:

  1. Väga tore meeskond! Nii meeldiv näha nii "vanad" kui ka uued näod! Soovin nendele jõudu ja kõike head=)

    П.С. поздравляю победительницу! работа действительно потрясающая! Даже глаз не отвести)))

    ReplyDelete
  2. Большое спасибо, я очень рада!

    Поздравляю с новой дизайн-командой! Процветания и новых читателей блогу!

    ReplyDelete