25 September 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #42

Ootamatult ongi kätte jõudnud septembrikuu viimane nädal ja aeg uueks väljakutseks. Seekord on meile natukene teistsugune ja veidi põnevam teema välja pakkuda. 
Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #42 "kodu töövahenditele"
Nüüd on aeg teha kodu kõigile nendele pliiatsitele, kudumisvarrastele, scrapbookingu vahenditele jne.mis teil igal pool laiali vedelevad.


It's time for another challenge here on Kaia's Scrapbooking Fairy Tale and this time we have a little bit different and challenging theme for you.
Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #42 "storage"
Now it's time to make some kind of storage for your pens, scrapbooking things, knitting supplies etc.

Meie seekordseks sponsoriks on HobbyPlace sellise imelise auhinnaga.
This time our price is from HobbyPlace, a Scrapbooking shop from Estonia. Such a yummy price.

 Tattered Angels Glimmer Mists & Stencil - Seaside.
Each Tattered Angels stencil kit is complete with one Glimmer Screen Stencil, three 59 ml (2 oz). bottles of Glimmer Mist and instructions.
The Seaside Collection contains the following Glimmer Mist colours: Coral Reef, Caribbean Blue and Crushed Shells.



P9231213.Kaia42


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  1. oktoober. Uus väljakutse juba 2. oktoobril. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until 1st October.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on 2nd October . If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

2 comments:

  1. Oj, kui hea! Nii lahe väljakutse. Ja Teie tööd on nii ilusad.

    ReplyDelete
  2. Suur tänu selle väljakutse eest. Lõpuks ometi jõudsin ma nii kaugele, et oma markerite riiul ära kaunistada :)
    Tänud suurepäraste näidiste eest ka :) Need on nii ilusad!

    ReplyDelete