06 May 2012

Teretulemast meie uuele Disainerite meeskonnale!

On pühapäev ja täna ei ole selline pühapäev nagu igal nädalal siin blogis. Puhumas on uued tuuled ja inspiratsiooni hakkavad Teile andma uued disainerid. Esimene uus muudatus on see, et pühapäevad ei ole enam väljakutsepäevad, kuna paljude jaoks on just nädalavahetus kõige parem aeg meisterdamiseks. Seega jätame need päevad Teile ja anname aega esmaspäeva õhtuni oma tööd pildistada ning blogi väljakutsele lisada. Uued väljakutsed hakkavad olema teisipäeviti. Täna aga tutvustan Teile meie uut disainerite meeskonda. Leidke hetk, et piiluda nende blogisse ja lisada mõni ilus kommentaar oma lemmiktööle.

Kaia

Mina olen endiselt Kaia ja üritan Teile koos oma abilistega pakkuda iga nädal ühte uut ja põnevat väljakutset, mille abil end ja oma oskusi proovile panna. Ühtlasi on see suurepärane võimalus õppida üksteiselt ning leida inspiratsiooni. Ootan Teid kõiki osalema!
Minu tegemistega saab tutvuda blogis http://kaiahobid.wordpress.com/

irinaje

Minu nimIrina. Elan Tartus, olen abikaasa ,ema , kasvatan 2 tütart  ja  hoolitsen väikse armsa koera ning kassi eest. Lõpetasin Tartu Tervishoiu Kõrgkooli ja töötan med.õena haiglas ja kodudes-koduõena. Vabal ajal tegutsen käsitööga, cardmakinguga  ka  väga meeldib Altered Art. Käsitööst meeldib heegeldada, kududa, õmmelda ja vahel ka tikin. Card makinguga tegutsen juba aastaid, esimesed karadid  umbes 8 aastat tagasi olid Ornare tehnikas ja tikkitud izonit mustriga. Scrapbookingust sain teada  2010 aastal ja siis alustasin ka blogi elu. Meeldib ka voolida polümeersavist lilli, kuid selleks eriti aega ei jätku. Scrabookingu stiilidest väga meeldib Vintaz, SabbyShic. 

Ilusat kevadet!


Tatiku
Minu nimi on Tatjana. Olen kahe lapse ema ja elan Tallinnas. Ametilt olen köögimööbli projekteerija. Praegu olen lapsehoolduspuhkusel ja mõtlen, et ehk on juba aeg tööle naasta. Vabal ajal loon kaarte ja teisi asju scrapbookingu moodi. Kõige rohkem meeldivad mulle mõlemad: õrnad ja elurõõmuvad värvid.

Melani

Oma kätega ilu loomine on üks tähelepanuväärsemaid andeid millest inimene võiks unistada. Olen väga õnnelik, et minu ümber on olnud maast madalast inimesed, kes õpetasid mind armastama käsitööd ja hindama enda loodut. Kuna olen tähtkujult Kaksik, siis püüan tegeleda väga paljude erinevate asjadega korraga, sest ühele asjale keskendudes tüdinen ma kiiresti. Seetõttu üritan end kursis hoida huvipakkuvate teemadega, avastades pidevalt uusi põnevaid viise kuidas käsitöö kaudu end väljendada. Minu hobide hulka kuuluvad lapitöö, viltimine, kõhutants, laulmine perebändis, näomaalingute tegemine ja õhupallifiguuride meisterdamine. Viimased kaks hobi on praegu ka minu põhitööks, mille kõrvalt jääb toredasti aega tegeleda Scrapbooking'uga, mille avastasin enda jaoks vähem kui kaks aastat tagasi ja mis on kujunenud hetkel minu kõige suuremaks  kireks.

Sofia



Minu nimi on Sofia. Ma olen 36 aastat vana. Ma elan Eestis. Olen abielus ja mul on kolm last  - kolm poega. Ma olen väga entusiastlik ja loominguline inimene- mul on kaks lemmikut hobi. Ma disainin vilditud mänguasju ja aeg- ajalt õpetan teisi inimesi õpitubades. Minu teine armastus on scrapbooking. Usun, et loomingulisus  teeb meie elu ilusamaks ja palju huvitavamaks.



7 comments:

  1. Väga heameel tutvuda tüdrukutega.

    ReplyDelete
  2. Tere uutele disaineritele! Väga meeldiv on teiega tuttavaks saada! Panin teid kõiki omale Google Readerisse, keda veel polnud! :)
    Mul on väga hea meel, et olen scrapbookingu maailma sattunud. Eriti hea meel on, et nüüd ehk jõuan ka rohkem väljakutsetel osaleda, kuna minu ainuke vaba aeg on nädalavahetusel.

    ReplyDelete
  3. Soojad tervitused uutele disaineritele. Jääme teie toredaid töid ootama :)

    ReplyDelete
  4. Nutikaid ideid uuele tiimile!

    ReplyDelete
  5. Jõudu ning huvitavaid ideid uutele disaineritele! Hoiame kõik teie tegemistel silma peal :)

    ReplyDelete
  6. Teretulemast uuetele disaineritele! Jõudu tööle ja lennukaid ideid!

    ReplyDelete