15 May 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #24

Eelmisel nädala rõõmustasid kõik osalised oma imeilusate kaartidega emasid ja mõned ka ämmasid. Sellel nädalal on meil aga välja pakkuda uus teema ja ka sponsor. Sponsoriks on meil sellel korral pood naaberriigist Soomest. Askartis Oy on asutatud 1998. aastal ja nad on spetsialiseerunud hobi, käsitöö, scrapbookingu ja kaunistusmaterjalidele. Hetkel on nende suurim rõhk just ripatsitel, puust helmestel, scrapbookingus kasutatavatel kaunistustel, lisanditega templitel ning mõningatel ehete osadel. Lisaks sellele korraldavad nad ka õpitubasid ja osalevad igasugu vahetus-showdel ja muudel üritustel. Tellimused üritavad nad postitada võimalikult kiiresti 1-3 päeva jooksul. Tellimuse võib edastada meili teel info@askartis.fi või siis kohe internetipoe kaudu. Sellisel juhul tuleb valida makseviisiks- Lasku yritysasiakkaille , ei yksityishenkilöille. Siis saadetakse arve koos postikuluga, mis on vastavalt Soome postiasutuse hinnakirjale ( http://www.posti.fi/english/pricesandinstructions/teie meilile ning pärast arve laekumist postitatakse soovitud kaup. Poe aadress Käsityöläiskatu 10    32200 Loimaa ja tel. 0358503382140

Last week we had really beautiful cards for mothers and mother-in-laws. This week we have another challenge and a new sponsor for you. Our sponsor is from our neighbor country Finland and it´s Askartis Oy. It was established  1998 and they are importing hobby, craft, scrapbooking and decoration material. Nowadays they are concentrating on charms, wooden beads, scrapbooking embellishment, stamps with accessories and some jewellery parts.  They try to deliver orders as fast as possible during 1-3 workdays. They arrange workshops and take a part in trade shows and events. If you would like to order something you can send orders to info@askartis.fi or you can order via online shop by choosing the way of payment (Lasku yritysasiakkaille , ei yksityishenkilöille). Then they will send by email an invoice with post costs and after receiving the payment into the bank account they will send the parcel by post. Post costs are according to  the Finnish post and you can see them from here http://www.posti.fi/english/pricesandinstructions/ .


Selle nädala ülesandeks on kasutada metalli (ripatsd, needid, öösid filigreed jne.) ja kõik Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale blogi disainerid kasutasid Askartis Oy poolt antud metallfiligreed (müüakse ehetetarvikute poodides), mida tegelikult kasutatakse hästi palju ehete tegemisel, kuid üha enam ka scrapbookingus.  Ja auhinnaks on vedelpärli pliiats, 5 lilleõit, filigreehelmed ning mõned ripatsid.

This week challenge is to use metal. All Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale blog DT members used filigree bead that we got from Askartis Oy. It´s really popular in making jewelrys but it´s also used in scrapbooking.

Selle nädala külalisdisaineriks on Evemari. Külastage tema blogi ja tutvuge tema kasutatud materjalidega ning lisage ka üks armas kommentaar ;)

This week Guest Designer is Evemari. Look what she has created ;)
















Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  21.mai. Uus väljakutse juba 22. mail. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until May 21.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on May 22. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!


2 comments: