18 March 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16

Kevad on suure hooga võimust võtmas ja täna algamas taas meie uus väljakutse. Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16 "Distressing". See tähendab siis seda, et see on asi, mida oma töös kasutada tuleb. Distressingut on võimalik teha mitmet moodi. Näiteks Disatress tindiga, paberit rebides, karestadaes vms. millega saab tekitada paberile vanaegse ja kulunud mulje.

The spring is almost here and we have time for another challenge. Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #16 "Distressing". You can use distress ink, tearing, roughening or whatever you like as long it´s distress ;) Our Guest Designer this week is Silpsolps. So visit her blog and look her gorgeous card!

Meie selle nädala külailisdisaineriks on Silpsolps. Külastage tema blogi ja imetlege tema imekaunist kevadist kaarti jättes ka kommentaari ;)

Kaia

Ly

Eleri

Janika

Anne

Merit

Niina



Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on 24. märts. Uus väljakutse juba 25. märtsil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky untill march 24.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on march 25. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)



4 comments:

  1. Super kena töö design team`il :)

    ReplyDelete
  2. kas tõesti tohib kasutada vaid distress inki? Mina kasutan näiteks paprer-soft colours tooteid ja saan kaa erinevate meetoditega kaarte töödelda, s.h ka vanautada servi jne. Või on väljakutses tegemist antud toote reklaamiga?

    ReplyDelete
  3. Ei pea kasutama Distress tinti. Teemaks on distressing, mida on võimalik teha ka ilma tindita nt. paberit rebides. Kui nüüd teema korralikult uuesti läbi lugeda, siis seal on ees sõna näiteks (Näiteks Distress tindiga, paberit rebides, karestadaes vms. millega saab tekitada paberile vanaegse ja kulunud mulje.)!!! See on lihtsalt väike juhis neile, kes on selles maailmas alles algust teinud, ega tea, mis tähendab distressing või pole kursis laia toodete võimaluste ja valikuga, mida scrapbooking pakub. Seega on toodud välja kõige tavapärasemad ja kiiremad varjandid, mida igaüks kohe kasutada saab. Antud toote tõin välja just seetõttu, et seda on võimalik Eesti 3 tuntumast (HobbyPlace, Happycraft, Gala Events) scrapbookingu e-poest võimalik osta, mis on kättesaadav ka kõige kaugemas Eesti nurgas elavale inimesele. Antud toodet, mida Teie nimetasite, olen mina näinud ainult Tallinnas Roccal Mares müügil. Kindlasti on ka mujal, aga paratamtult käivad inimesed ostmas nendes kohtades, mida nad teavad, või mis on neile kättesaadavad. Seetõttu oleks hea teha mõnele poele üleskuste olla aktiivsem ka internetimaailmas, mitte ainult poeruumides.
    Lisaks ei ole väljakutse eesmärk dikteerida ette toodete kasutamine, kui just ei ole tegu spetsiaalse teemaga. Eesmärk on, et vaadatakse ikka asjale laiemalt ja loomingulisemalt ning mis peamine õppida üksteiselt ja leida uusi huvitavaid kasutusvõimalusi. Minu soov ongi tutvustada erinevaid kasutusvõimalusi ka neile, kes asjaga kursis ei ole andes väikene suund, mida otsida. Ja kui väljakustetele on esitatud tööd, siis üksteise blogides töödega tutvudes võimegi saada infot mõne toote kohta, mis võib meile rohkem huvi pakkuda ja mille kohta tahaksime rohkem infot ostida. Seetõttu on alati hea oma töö esitamisel ära märkida, mida olete kasutanud.
    Seega olge loominguline ja kasutage seda, mis Teile meeldib ja jagage seda ka teistega, et saaksime areneda üheskoos ning õppida üksteiselt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore, ma juba juba kartsin, et pean antud toodet netist tellima hakkama, et edasistel väljakutsetel kaasa lüüa. Paper softcolor´i ostsin ma rapla pärlipoest, kuid kahjuks neti poes müüvad nad tõesti ainult helmeid...See on hea, et Sa mainisid veel neti poode, kust saaks ka distress tinti osta, sest tulevikus tahaksin ka seda proovida, et erinevaid tooteid võrrelda. Mõnusat loomingulist paberikrabistamist kõigile!

      Delete