22 January 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #8

Tere taas. Rõõm on suur, sest eelmisel väljakutsel oli jälle nii palju imeilusaid töid. Täname kõiki osalejaid! Sellel pühapäeval taas uus väljakutse. Inspiratsiooniks on sellel korral pilt. Võite luua kaardi, magneti, kollaaži, albumi leheküle/ kaanekaunistuse või muud, mis pähe tuleb. Pildi asukoht on see.


Hello again! We are really glad that we had so many beautiful creations last week. Thank You! Today it´s another challenge with the picture. You can creat a card, layout scrapbook album etc. The pictures is from here.



Meie külalisdisaineri ja eelmise väljakutse võitja kaart. Our Guest Designer and last challenge winner made a card.


Vaadake, mida põnevat disainimeekond on loonud ;) .

Look what DT has created ;) .

Merit


Niina


Anne


Janika


Kaia


Eleri


Kui soovid kaasa mängida, siis kasuta tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või blogist. Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on 28.jaan. Uus väljakutse juba 29.jaanuaril.

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add yor creation with mr. Linky untill jan.28. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on jan.29. If you want to see rules, please look from above.

No comments:

Post a Comment