08 January 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #6

Ja kätte ongi jõudnud pühapäev, mis tähendab seda, et käima läheb uus väljakutse. Sellel korral on väljakutseks taas sketš. Kes meiega esimest korda kaasa mängib, siis sketši võite keerata, pöörata, peegeldada ja luua selle abil kaart, album kollaž või mida iganes soovid. See on Sinu looming ja kõik on lubatud!!!

It´s Sunday again and time to have a new challenge. This week challenge is a sketch. You can flip it, rotate it and so on. Use the sketch to make a card, layout, scrapbook or whatever you like. It´s You creation and everything is allowed!
Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #6
Kaia



Merit



Niina




Eleri


Janika



Anne

Sellel korral on taas auhinna välja pannud "Kaia Käsitöö"
The prize is from "Kaia Käsitöö"



Kui soovid kaasa mängida, siis kasuta sketši, tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või blogist. Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaari :) .  Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules". Viimane postitamise päev on 14.jaan. Uus väljakutse juba 15.jaanuaril.

If you would like to play allong, use the sketch and upload your creation to your blog or gallery and then here. The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add yor creation with mr. Linky untill jan.14. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on jan.15. If you want to see rules, please look from above.

5 comments:

  1. Ei tea kas sai nüüd õigesti postitatud

    ReplyDelete
  2. Ma ei saa lisada teine ​​kaart

    ReplyDelete
  3. Teist kaarti ei saa lisada, kui see asub ühes ja samas postituses. See mr. Linky programm lihtsalt ei lase. Kui on soovi mõlemad kaardid lisada, siis peaks tegema mõlemale kaardile eraldi postituse. Aga antud väljakutse puhul ma luban hetkel arvestada mõlema kaardiga, kuna need on juba ühes postituses ;)

    ReplyDelete