27 November 2011

Disaini meeskonna otsingul. Looking for the Design Team!!!!

Et siin blogis oleks ikka huvitav, siis otsin disaini meeskonda, kes oleks nõus kaasa lööma. Kui sa tahad olla üks Disaini meeskonna liikmetest ja oled nõus ka vahel ise mõne õpetuse või väljakutse looma, siis tutvu nõuetega ja saada mulle meil kaia.scrapbook@gmail.com, teemaga DT otsingul. Tähtaeg 21.dets.2011.
  • Kirjuta mõne lausega endast
  • 3 pilti sinu tehtud töödest (igasugused tööd on lubatud!)
  • Link Sinu blogisse
Kõigi huviliste vahel valin välja 5 Disainimeeskonna liiget, kelle ülesandeks on :
  • Valmistama kord nädalas 1 töö
  • Jagama kommentaare väljakutses osalejatele. (Kui osalejate arv on liiga suur, siis jagatakse need omavahel ära)
  • Valmistama 1 väljakutse või õpetuse.
Oluline on et meil oleks lõbus ja vahva. Kui sa ei ole varem osalenud disainimeekonnas või oled alles algaja, siis ära karda kaasa lüüa, sest kaotada ei ole midagi on ainult suur võimalus saada kogemuse võrra rikkamaks ;) Kui sul on mõni küsimus või mure, siis kirjuta ja vaatame, mis me üheskoos välja mõtleme ;)


I want my blog to be intresting and fun so I´m having a DT call!!!! If You want to be on of the DT and you are willing to do sometimes a tutorial or a challenge then please just take a look below and see if  this may intrest you.

So if You would like too be in my DT, please email me kaia.scrapbook@gmail.com with the following information. And please but the subject line DT Call. Tha last call is Dec.21.
  • Write something about you
  • Send 3 sampless of your work (any creation is fine!)
  • Link to your blog
I will choose 5 DT members and expected of DT member:
  • you will be require to make 1 project in week
  • Commenting challenge participants
  • Make 1 challenge or tutorial
And most of all to be fun. If you havn´t been a DT member or you are newbie crafter, don´t be shy! You can´t loose anything! It´s a great way to get richer with the experience.

24 November 2011

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #1

Teretulemast esimesele väljakutsele. Selle nädala esimene väljakutse on sketš. Sketši võite keerata, pöörata, peegeldada ja luua selle abil kaart, album kollaž või mida iganes soovid. See on Sinu looming ja kõik on lubatud!!!
Welcome to the first challenge! This week challenge is a sketch. You can flip it, rotate it and so on. Use the sketch to make a card, layout, scrapbook or whatever you like. It´s You creation and everything is allowed!

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale sketch #1
Näitan Teile minu enda tehtud albumi lehekülge selle sketši järgi.
I will show you my scrapbook page I made using this sketsh.



Auhind
Prize




Kui soovid kaasa mängida, siis kasuta sketši, tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma pildikasutast või bloggist. Loomulikult on bloggi alati parem, sest siis saan külastada Sinu blogi ja jätta kommentaari :) . Oma loomingu viimane postitamise päev on 3.dets. Kõigi esitatud tööde vahel läheb loosi auhind, mille on välja pannud "Kaia Käsitöö".  Uus väljakutse juba 4.detsembril.


If you would like to play allong, use the sketch and upload your creation to your blog or gallery. I would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add yor creation untill dec.3 and there will be one winner who will get prize from "Kaia Käsitöö" . The new challenge will be on dec.4.

Lisa oma töö:
Add yor creation:

Tere Tulemast Kaia Scrapbookingu muinasjuttu! Welcome to Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale

Kui Te olete selle lehe siin leidnud, siis leidke ka aega, et külastada seda üha uuesti. Siit lehelt võite leida väljakutseid ning õpetusi või vahvaid leide, mida internetiavarustest leida võib ja mis on seotud märksõnaga Scrapbooking. Kui mõnes seltskonnas tuleb jutuks, et minu suur kirg on Scrapbooking, siis küsitakse, mis see on. Nii ma siis kirjutan Teile, kellel see sama küsimus on tekkinud. Kõige parema definitsiooni eesti keeles olen leidnud Pere ja kodu märts 2011 väljaandest, kus Siire Vanaselja on kirjutanud nii "Kõige tüüpilisemal kujul on see mälestusteväärsete kogemuste ja sündmuste talletamine lõikeraamatu kujul (Scrapbook- ingl. k. lõikeraamat).

Kuid siin lehel on oodatud kõik, mis sobib scrapbookingu alla- kaardid, albumid, märkmike/albumite kaunistatud kaaned, magnetid, kollaažid jne. See maailm on suur ja lai, see on imeline, see on tõeline muinasjutt. Teretulemast Scrapbookingu muinasjutumaailma!!!!!

If You have found this blog, please come visit it again. From this blog, You can find challenges, tutorials and allso really good stuff I have found from the web and that is connected with words Scrapbooking. In Estonia when I say someone that my passion is Scrapbooking, they don´t understand what it is. So in Wikipedia Scrapbooking is a method for preserving personal and family history in the form of a scrapbook. Typical memorabilia  include photographs, printed media, and artwork. Scrapbook albums are often decorated and frequently contain extensive journaling.

But in this blog I´m really exited to see your Scrapbooking creation as well. That contains everything- cards, layouts, scrapbooks, magnets and so on. It´s a big and wonderful world it´s truely a Fairy Tale. Welcome to Scrapbook Fairy Tale!!!!!