24 February 2013

KSFT #56 võitja

Meie eelmise väljakutse sponsoriks oli Kriibus-Kraabus ja nende poolt oli auhinnaks Eestis müügil olevad digitemplit. Võitja saab valida omal vabal valikul 3 digitemplit Kriibus-Kraabus e-poest. Suur tänu Kriibus-Kraabus e-poele!!!


Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale # 56 TOP 3




Palju õnne võitjatele! Veronika, palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com.





21 February 2013

KSFT# 55 võitjad

Tere taas. Täna siis anna teada Teile Väljakutse # 55 võitjad. Esitati väga palju kauneid töid teemal "Kõik sobib" ja me väga täname kõiki väljakutsel osalejaid.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #55 TOP 3
1. Tatiku




Palju õnne võitjatele!!!






19 February 2013

KSFT # 57

Tere kõigile. Täname kõiki, kes meiega eelmisel väljakutsel kaasa mängisid ning lähipäevil lisan siia ka eelmise kahe väljakutse võitjad. Kuid sellel korral ongi aeg nii kaugele, et kutsuda Teid osa võtma selle blogi eelviimasest väljakutsest. Kaia´s scrapbooking Fairy Tale #57 teemaks on "Lapsed". Seega kõik, mis seotud lastega. k.a. sünnipäevakutsed beebi teemad jne. on oodatud väljakutsele.
Sponsoriks on sellel korral vahva internetipood Happy Craft ja nende poolt on auhinnaks vallatu tempel.




Meile on täna näitamas oma töid kaks väga andekat ja vahvat külalisdisainerit. Külastage nende blogisid ja vaadakse, mida põnevat neil näidata on.









Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Tööde esitamise tähtaeg on 4. märts ja uus ning viimane väljakutse on 5. märtsil.

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse või ei kvalifitseeru  võitjate hulka!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until 18th February. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on March 5th. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)
NB! All the links that not follow the rules will be deleted or are not eligible to win!  

18 February 2013

Scrapbookingut tutvustavad õpitoad Pärnus


Pärnumaa kutsehariduskeskuses  on toimumas Scrapbookingut tutvustavad õpitoad. Kel huvi on, siis reageerige kiiresti, sest grupil on piirarv 13-20 inimest. 

7. Märtsil 12.30- 15.30  Õpituba: siltide, kaartide ja kollaaži valmistamine

Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 8//12 B-korpus, Pärnu
Maksumus: 17 EUR
Täpsema info käsitletavatest teemadest ja registreerimise kohta leiad Pärnumaa Kutsehariduskeskuse lehelt.
Õpitoa käigus valmistame 1 kollaaži või hoopis 1-2 kaarti või sildikest.
  

7-8. Märtsil  Õpituba: scrapbooking ehk paberikunst

7. märtsil kell 16.00-20.30 ja 8. märstil 15.15-20.30
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 8//12 B-korpus, Pärnu
Maksumus: 39 EUR
Täpsema info käsitletavatest teemadest ja registreerimise kohta leiad Pärnumaa Kutsehariduskeskuse lehelt.
Õpitoa käigus valmistame ühe minialbumi.
DSC_0317  DSC_0328

05 February 2013

KSFT #56

Täname kõiki eelmisel väljakutsel osalejaid. Teie töid oli tõeliselt palju ja need kõik olid nii kaunid.

Sellel nädalal on meil aga Teie jaoks välja mõeldud uus teema ja seekord on selleks ülesanne: "Kasuta templit" . Te võite kasutada nii läbipaistvaid kui ka kummitempleid või ka hoopis digitempleid. Meie tõeliselt andekad disainerid on sellel korral kasutanud digitempleid, mis on saadud meie väga healt sponsorilt Kriibus-Kraabus e-poelt. Ja need on tõesti vahvad, sest need on ühed esimesed digitemplid, mis on Eestis loodud ning siin müügil. Kui sa tahad digitemplite kohta rohkem infot, siis vaata seda Kriibus-Kraabuse e-poest ja siin blogis on ka üks õpetus selle kohta, kuidas kasutada digitempleid. Võitja saab ise omal vabal valikul valida Kriibus-Kraabuse e-poest 3 digitemplit.


Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale # 56
Üleasanne: kasuta templit










Ly


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Tööde esitamise tähtaeg on 18. veebruar ja uus väljakutse juba 19. veebruaril

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse või ei kvalifitseeru  võitjate hulka!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until 18th February. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on 19th February. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)
NB! All the links that not follow the rules will be deleted or are not eligible to win!  


KSFT #53 & #54 TOP 3

Tere taas. Täna on aeg öelda eelmise väljakutse võitjad, kui avastasin, et ka eelmise aasta viimane väljakutse, mis küll lõppes sellel aastal, on ilma TOP 3-ta. Teemaks oli jõuluehted ja seega kõigepealt.

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #53 TOP 3
1. Spiderolga 

2. ЯНЗА 




Ja nüüd siis eelmise väljakutse võitjate juurde.


Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #54 TOP3




Palju õnne Teile kõigile ja loomulikult Spiderolgale ja Kairitile. Teil on võimalus olla meie külalisdisaineriks. Kui soovite seda, siis palun saatke mulle e-mail kaia.scrapbook@gmail.com.






3