28 January 2013

Veel on võimalik osaleda KSFT #55 väljakutsel

Meil on käimas väljakutse #55 teemaga "Kõiks sobib". Eelmisel nädalal näitasime Teile mõningaid töid ja sellel nädalal on väikene meeldetuletus koos mõningate uute töödega disainerite poolt. Meil on hea meel Teile tutvustada ka meie külalisdisainerit Jaanikat ja tema loomingut, millega saate lähemalt tutvust teha tema blogis. Kes aga soovib meiega kaasa mängida, siis siit leiate tee õige postituseni.


 Sügisest varakevadeni elan koos oma mõnusa  perega mõnusasTartus. Lume sulades lahkume linnast ja elu hakkab kulgema maakodu rütmis.
  Lisaks kaartide- kutsete tagemisele kasvatan puukoolis maitsetaimi, rajan parkaeda ja aitan võimalusel seda ka teistel teha. Naudin lilleseadete tegemist ja ruumide dekoreerimist.
Püüan leida igas päevas hetke , et õppida midagi uut paberikunstist, kalligraafiast ja  trükikunstist  .








P1222038_Kaia55

Ly


22 January 2013

KSFT #55

Täname kõiki, kes meiega eelmisel väljakutsel kaasa mängisid. Te olete väga vahvad ja loomingulised ;)
Meie järgmine väljakutse tuleb väga põnev ja midagi uut siin blogis, kuid enne veel teeme väikese soojenduse ja ikka samal teemal, mis eelmine väljakutse. Ehk siis ootame rohket osavõttu, sest

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #55 on "Kõik sobib" 

ehk siis "Anything Goes"









Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Tööde esitamise tähtaeg on 4. veebruar ja uus väljakutse juba 5. veebruaril

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse või ei kvalifitseeru  võitjate hulka!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until 7th January. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on 5th February. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)
NB! All the links that not follow the rules will be deleted or are not eligible to win!  

09 January 2013

KSFT# 54


Tere kõigle! Vahepeal on aasta vahetanud ning täna algamas selle aasta esimene väljakutse. Enne seda, aga veel üks teadaanne:


Aitähh kõigile, kes võtsid osa meie väljakutsest, kus oli vaja leida inspiratsiooni jõululaulust!
Auhinnaks on olla külalisdisaineriks jaanuaris ja veebruaris, sest sellel aastal on väljakutsed kahe nädala pikkused!

                               Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #52 võitja



Palju õnne Jaanika! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com.


Aga nüüd siis uue väljakutse juurde.
Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #54 on "Kõik sobib" ehk siis "Anything Goes"


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Tööde esitamise tähtaeg on 22 jaanuar ja uus väljakutse juba 22. jaanuaril.

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse või ei kvalifitseeru  võitjate hulka!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until 7th January. Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on 22nd January. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;)
NB! All the links that not follow the rules will be deleted or are not eligible to win!