31 July 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #35

Täna on meil teile pakkuda üks põnev värvikombinatsioon väljakutseks ning auhinna on meil taaskord välja pannud meie suurepärane sponsor HobbyPlace. Auhinnaks on tõeliselt ahvatlev Marianne Design paberid ja roosid.








Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  6 august. Uus väljakutse juba 7 augustil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until August 6.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on August 7. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!


Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #33 võitja/...winner!

Kuna inspireeriva pildi väljakutse võtsid vastu väga vähesed julged, siis sellel korral TOP 3 ei ole. Täname kõiki tublisid julgeid osalejaid ja olete ikka alati oodatud!!!
Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale # 33 võitja


Palju õnne Malle! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com

25 July 2012

Õpetus: auguraudade abil valmistatud lilled

Meie armas disainer irinaje on teinud suurepärased õpetused lillede tegemiseks. Tema ise teeb palju kauneid lilli. Minge külastage tema blogi ja vaadake, kuid palju kauneid töid sealt leida võib ;)

Moon

Vajaminevad materjalid: PVA-liim, värviline paber 120 gr (nt. punane, must), käärid, rohelised pärlid ja musta värvi seemnehelmed, päikesekujuline ja südamekujuline motiivauguraud, pliiats
  1. Pressi päikesekujulise auguraua abil 2 musta värvi motiivi ja 6 punast südamekujulist motiivi
  2. Lõika päikesemotiivil kääridega iga päikesekiir pooleks.
  3. Südamekujulised motiivid niisuta (nt. niiske salvrätikuga)
  4. Pane iga motiiv ühe kaupa ümber pliiatsi ja sõrmede abil kroogi pliiatsi peal kokku
  5. Punasest paberist lõika väike ring (d= 2cm. PVA või muu liimi abil liimi südamekujulisest motiivist tehtud õielehed ringile nii et esimesel ja teisel real oleks mõlemal 3 motiivi
  6. Keskele liimi musta värvi päikesekujulisest motiivist tehtud keskosa.
  7. Lille keskele liimi nt. superliimiga üks suur roheline pärl ja ümber selle raputa musta värvi seemnehelmed.
  8. Poollahtise lille tegemiseks keera 3 südamekujulist motiivi (punkti 3 ja 5 järel) ümber floristitraadi. Kinnise õie tegemiseks keera 1 südamekujuline motiiv ümber traadi.

Lill valmis ning võid seejärel kaunistada roheliste lehtede ja pärlitega


Kibuvitsaroos

Vajaminevad materjalid : PVA-liim, värviline paber 120 gr (nt. roosa), käärid, floristitraat, tähe ja südamekujuline motiivauguraud, pliiats.
  1. Suure kibuvitsa õie jaoks pressi 18 roosat südant, niisuta ning pane iga motiiv ühe kaupa ümber pliiatsi ja sõrmede abil kroogi pliiatsi peal kokku
  2. Pressi üks roosat värvi tähekujuline motiiv või lõika kääride abil ring (d= 2cm)
  3. Liimi PVA-ga ringi või themotiivile kibuvitsalille õied nii et 1 real on neid 6 tk., 2 real 5 tk., 3 real 4 tk., 4 real 3 tk. Vormi lilli sõrmede abil.
  4. Poollahtine kibuvitsa lill- pressi 4 roosat värvi südant, niisuta, kroogi ja keera floristitraadi ümber. Iga lilleõis liimis PVA liimi abil ja vormi sõrmedega.
  5. Kinnine kibuvitsaõis- pressi umbes 4 südant ja lõika iga motiiv kääride abil pooleks. Iga tilgakujulise motiivi teravast otsast tee 4 sisselõiget. Keera kõik floristitraadi ümber kinnitades need PVA-ga ja seejärel vormi sõrmedega.
  6. Kui lilled valmis, siis kaunista lehtedega.


Aster

Vajaminevad materjalid : PVA-liim, värviline paber 120 gr (nt. roosa, roheline), käärid, floristitraat, naaskel suur nõel, päikesekujuline motiivauguraud.
  1. Pressi päikesekujulise motiivauguraua abil 5-6 motiivi roosat ja 1 rohelist värvi
  2. kääride abil lõika iga motiivi päikesekiir pooleks
  3. Nõela või naaskli abil tee iga motiivi keskele auk traadi jaoks
  4. Traadi ots keera veidi alla ja määri PVA-liimiga, siis aseta üks motiiv läbi augu traadi peale ja sõrmedega pressi kokku. Määri järgmise motiivi keskosa liimiga ning aseta traadile, seejärel korda kuni kõik motiivid on traadil ning viimane on rohelist värvi motiiv.
  5. Sõrmedega vormi lille õied ja lill ongi valmis



24 July 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #34

Täna esitab meile väljakutse meie armas disainer irinaje! Tema oskab teha tõeliselt kauneid lilli ja seetõttu on ka sellel korral väljakutse vastavalt sellele. Ning juba homme võite siit blogist leida tema tehtud õpetuse sellest, kuidas teha ise käsitsi lilli. Irinaje on nii armas ja on ka lisaks kõigele sellele oma väljakutse sponsor ja auhinnaks on see, mida näete pildil.

Today is a challenge day and our challenge is from our lovely DT member irinaje. She makes gorgeous flowers and so the challenge is your handmade summer flowers. So you have to make flowers by yourself ;) And irinaje was so lovely and give us a prize you can see on the picture. And tomorrow you will see flowers tutorial she made ;)



Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale # 34
Teema: Käsitsi tehtud suvelilled







Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  30. juulini. Uus väljakutse juba 31. juulil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until July 30.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on July 31. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!


Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #32 võitja/ ....winner!

Eelmise väljakutse esikolmik oli sellel korral väga tasavägine. Ja siin siis võitjad:

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #32 TOP 3
1. Mailis

2.-3. Kristel V ja Anna :)



Palju õnne Mailis! Sinu kingitus saadetakse Sinuni!


17 July 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #33

Täna on meil teile pakkuda eriti loominguline väljakutse, sest sellel korral on selleks taas inspireeriv pilt. Fantastiline pilt on leitud sellelt lehelt ja meie disainerid on oma töös kasutanud Askartis OY poolt saadud kaunistusrõngakest, kuna taas on meie sponsoriks  Askartis Oy  pood Soomest. Täpsemalt selle poe kohta ja kuidas sealt osta saab, saad lugeda sellest postitusest. Auhinnaks on embossingu pulber, lilled, nööbid ja metallrõngad. Väljakutse algab täna ja lõppeb erandkorras järgmise nädala teisipäeval, kui algab ka juba uus väljakutse.


Today we have a creative challenge for you and it´s fantastic inspiring picture we found from here. And Our DT has used one embellishment that are in our prize as well. The prize is from our sponsor Askartis Oy. More about that shop and how you can buy from there you can read from here. The prize is flowers, embossing powder, buttons and 2 embellishment. Challenge starts today and it ends only this challenge on next Tuesday.





Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #33

Kaia

Sofia

Melani

Tatiku

irinaje


Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  24. juulini. Uus väljakutse juba 24. juulil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until July 24.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on July 24. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!



Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #31 võitjad/...winners!

Suvekuudel lendab aeg järjest kiiremini. Teen ühe kiire postituse, et teaatada eelmise väljakutse võitjad. Tänase väljakutse esitan õhtu poole, kui olen taas kodus arvuti taga. Väljakutsele esitati väga palju kaunied ja loomingulisi töid. Kahjuks saab esile tuua ainult 3, aga suur tänu kõikidele osavõtjatele ja ootame Teid ikka ja jälle tagasi ;)

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #31 TOP 3



Palju õnne Mailis! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com

11 July 2012

Õpetus: Organzast glitteräärisega lehekesed

Meie üks vahva disainer, Melani, tegi teile põneva õpetuse Youtubeis. Melani õpetab teile, kuidas teha organzast glitteräärisega lehekesi. Sealt võib leida palju põnevat inglise keeles ja nüüd ka siis juba eesti keeles. Suur aitäh Melani selle põneva video eest!

10 July 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #32

Eelmisel väljakutsel "kõik sobib" osales väga palju kauneid töid. Võitjate valik saab disaineritel olema väga keeruline :D Sellel nädalal aga uus väljakutse ja sponsoriks taas Kriibus-Kraabus. Auhinnaks on lilled, südamed, lillemotiiviga needid ja pael. Väljakutse esitab aga üks meie vahvatest disaineritest. Melani annab teile selleks korraks ülesande kasutada motiivauguraudu ;)

Last week challenge "Anithing Goes" we saw so many beautiful creations. DT will have difficulties to choose the winners :D . But today we have another challenge for you and sponsor is Kriibus-Kraabus. Our wonderful DT member Melani gives you today´s challenge and it´s the instruction: use punches.











Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  16. juulini. Uus väljakutse juba 17. juulil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until July 16.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on July 17. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!




08 July 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #30 võitjad/...winners

Sellel  korral osutus võitjate valmine väga keeruliseks ja tasavägiseks. Kõikidel Disaineritel olid oma lemmikud ning sellel korral kaasasime valikusse ka meie sponsori Kriibus-Kraabuse ja ka temal oli oma nägemus võitjatest ;) Punktid said siiski kokku arvutatud ja esikolmik valitud.

In this challenge the winners choosing was really difficult because all DT members had their own favorites and also our sponsor Kriibus-Kraabus who was taking part of choosing the winner. So I counted the points and here are the results ;)


Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #30 TOP3:



Seega võitjaks on ~Vittory~. Palju Õnne! Palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com.

So the winner is ~Vittory~. Congratulations! Please contact me kaia.scrapbook@gmail.com.

Ja eelmise väljakutse Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #29 võitjaks oli Mari, palun võta minuga ühendust 1 nädala jooksul!

03 July 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #31

On imeilus teisipäev ja aeg väljakutseks. Sellel nädalal on suurepärane võimalus kaasa mängida kõigil, kes soovivad, sest teemaks on "kõik sobib". Sponsoriks on meil jälle naaberriigi pood Askartis OyTäpsemalt selle poe kohta ja kuidas sealt osta saab, saad lugeda sellest postitusest. Auhinnaks on lilled, paelad, pitsid, poolpärlitest kaunistuselemendid ja chipboard ehk siis papist välja lõigatud kujund, mida saab ideaalselt kasutada nt. pildiraamina ;) Meie disainerid on oma töös kasutanud Askartis Oy poolt saadud chipboarde ehk siis papist kaunistuselemente, et teile näidata nende erinevaid kasutamisvõimalusi.


It´s beautiful day and time for a challenge. This week everybody has a great opportunity to play along because it´s "Anithing Goes" challenge. Our sponsor is again Askartis Oy. More about that shop and how you can buy from there you can read from here. The prize is flowers, ribbons, lace, Flourish with a bling and chipboard Mini Printer Tray. Our DT has used chipboards they got from Askartis Oy to show you the different ways to use chipboard ;). Our this week Guest Designer is Ly and Ly. She was our first DT member and from  Ly blog you can find so much exiting creations. She has also lot of tutorials and some freebies ;)



Meie selle nädala külalisdisaineriks on Ly, kes oli ka selle blogi esimeses disainerite meeskonnas. Rõõm on näha, et ka endised meie blogi disainerid väljakutsetest osa võtavad ja Ly´l on blogis väga palju põnevaid tegemisi. Kusjuures tema blogist võib leida palju õpetusi ja ka eestikeelseid väljendeid, mida kasutada saate oma kaartidel ;)











Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  9. juulini. Uus väljakutse juba 10. juulil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until July 9.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on July 10. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!