29 May 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #26

Täna on taas võimalus teil kaasa mängida uues väljakutses. Sellel korral on meie sponsoriks Eesti suuremaid scrapbookingu tarvikute poode HobbyPlace ja nende poolt on auhinnaks imeilusad paberid ning templid.



Väljakutseks on sketš. Sketši võite keerata, pöörata, peegeldada ja kasutada just vastavalt enda soovidele. Ootame põnevusega Teie töid ;)











Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  4. juuni. Uus väljakutse juba 5. juunil. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until June 4.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on June 5. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

28 May 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #24 võitjad/ ...winners!

Hei, hei. Olen arvutimaailmast vahepeal päris eemal olnud, kuid ei ole unustanud meie eelmise väljakutse võitjat ;) Ja nüüd siis sellest lähemalt.
Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #24 TOP 3




Palju õnne võitjatele! ~Vittory~ palun võta minuga ühendust kaia.scrapbook@gmail.com, et täpsustada sinu auhinna kätte toimetamine ;)


22 May 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #25


Seekord on meil Teile pakkuda inspiratsiooniks üks pilt. Ja sponsoriks taas naaberriigi pood Askartis Oy. Täpsemalt selle poe kohta ja kuidas sealt osta saab, saad lugeda sellest postitusest. Auhinnaks on Rub´on, Deco teip, lilled ja puidust nööbid. Ka disainerid on sellel korral kasutand Askartis OY poolt antud ühte Rub´on-it.


Today we have a inspiring picture for you. And our sponsor is again Askartis Oy. More about that shop and how you can buy from there you can read from here. The prize is Rub´on, Deco tape, flowers and wooden buttons. All the DT members used also one Rub´on they got from Askartis Oy.





Kaia

Tatiku

Sofia

Melani
irinaje

Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  28.mai. Uus väljakutse juba 29. mail. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until May 28.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on May 29. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!


20 May 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #23 võitjad/ ...winners!

Emadepäeva väljakutsele saabus palju imearmsaid töid. Täname kõiki osalejaid! Kõigil kolmel on võimalus olla meie blogis külalisdisaineriks. Kui soovite seda teha, siis kirjutage kaia.scrapbook@gmail.com

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #23 TOP 3






15 May 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #24

Eelmisel nädala rõõmustasid kõik osalised oma imeilusate kaartidega emasid ja mõned ka ämmasid. Sellel nädalal on meil aga välja pakkuda uus teema ja ka sponsor. Sponsoriks on meil sellel korral pood naaberriigist Soomest. Askartis Oy on asutatud 1998. aastal ja nad on spetsialiseerunud hobi, käsitöö, scrapbookingu ja kaunistusmaterjalidele. Hetkel on nende suurim rõhk just ripatsitel, puust helmestel, scrapbookingus kasutatavatel kaunistustel, lisanditega templitel ning mõningatel ehete osadel. Lisaks sellele korraldavad nad ka õpitubasid ja osalevad igasugu vahetus-showdel ja muudel üritustel. Tellimused üritavad nad postitada võimalikult kiiresti 1-3 päeva jooksul. Tellimuse võib edastada meili teel info@askartis.fi või siis kohe internetipoe kaudu. Sellisel juhul tuleb valida makseviisiks- Lasku yritysasiakkaille , ei yksityishenkilöille. Siis saadetakse arve koos postikuluga, mis on vastavalt Soome postiasutuse hinnakirjale ( http://www.posti.fi/english/pricesandinstructions/teie meilile ning pärast arve laekumist postitatakse soovitud kaup. Poe aadress Käsityöläiskatu 10    32200 Loimaa ja tel. 0358503382140

Last week we had really beautiful cards for mothers and mother-in-laws. This week we have another challenge and a new sponsor for you. Our sponsor is from our neighbor country Finland and it´s Askartis Oy. It was established  1998 and they are importing hobby, craft, scrapbooking and decoration material. Nowadays they are concentrating on charms, wooden beads, scrapbooking embellishment, stamps with accessories and some jewellery parts.  They try to deliver orders as fast as possible during 1-3 workdays. They arrange workshops and take a part in trade shows and events. If you would like to order something you can send orders to info@askartis.fi or you can order via online shop by choosing the way of payment (Lasku yritysasiakkaille , ei yksityishenkilöille). Then they will send by email an invoice with post costs and after receiving the payment into the bank account they will send the parcel by post. Post costs are according to  the Finnish post and you can see them from here http://www.posti.fi/english/pricesandinstructions/ .


Selle nädala ülesandeks on kasutada metalli (ripatsd, needid, öösid filigreed jne.) ja kõik Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale blogi disainerid kasutasid Askartis Oy poolt antud metallfiligreed (müüakse ehetetarvikute poodides), mida tegelikult kasutatakse hästi palju ehete tegemisel, kuid üha enam ka scrapbookingus.  Ja auhinnaks on vedelpärli pliiats, 5 lilleõit, filigreehelmed ning mõned ripatsid.

This week challenge is to use metal. All Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale blog DT members used filigree bead that we got from Askartis Oy. It´s really popular in making jewelrys but it´s also used in scrapbooking.

Selle nädala külalisdisaineriks on Evemari. Külastage tema blogi ja tutvuge tema kasutatud materjalidega ning lisage ka üks armas kommentaar ;)

This week Guest Designer is Evemari. Look what she has created ;)
















Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on  21.mai. Uus väljakutse juba 22. mail. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until May 21.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on May 22. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!


13 May 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #22 võitjad/ ...winners!

Kaunis ja meeleolukas emadepäev on lõppemas. Meil on aga teatavaks vaja teha eelmise disainitiimi poolt välja valitud TOP3 väljakutsele 22, mille teemaks olid pulmad. Kõikide tööd olid imearmsad ja me täname kõiki osalejaid!


Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #22 TOP 3




3. Aira (töö nr.8)

Palju Õnne! Kõigil kolmel on võimalus olla Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale väljakutse blogis külalisdisaineriks. Kui soovid olla külalisdisaineriks, siis saada e-mail kaia.scrapbook@gmail.com

08 May 2012

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #23

Täna näete esimest korda siin blogis meie uue disainimeeskonna töid ;) Peagi saabuva emadepäeva puhul on meil sellel korral teemaks just midagi emale. Ja nagu eelmises postituses mainitud sai, siis nüüd kestavad väljakutsed teisipäevast esmaspäeva õhtuni. Meie armas disainer Tatiku oli nii tubli ja muutis kõikide väljakutsete kujundust. Suur aitäh talle selles eest!

Today you will see our new TD creation. As in Estonia on May 13 will be mothers day we will have the challenge as well for the mothers. And in the last post I mentioned that we have our challenges now on Tuesday. Our adorable DT member Tatiku made us all new challenges decoration. Big thanks for her.



Kaia


Sofia

Tatiku

irinaje


Melani

Kui soovid kaasa mängida, siis tee pilt oma tööst ja lae see siia Mr. Linky abil üles, kas oma interneti pildikasutast või blogist. NB! Kui seda teed blogist siis lae oma pilt ikka konkreetsest postitusest ja pealkirjaks pane oma nimi!!! Loomulikult on blogi alati parem, sest siis saab disainimeeskond külastada Sinu blogi ja jätta kommentaare :) . Kui sa soovid esitada väljakutsele rohkem kui ühe töö, siis tee iga töö jaoks eraldi postitus, kuna mr. Linky abil saab ühest postitusest ühe töö esitada, sest rohkem seda sama postitust ta kasutada ei lase! Reeglitega saad tutvuda lehel- "rules/reeglid". Viimane postitamise päev on 14.mai. Uus väljakutse juba 15. mail. Loomulikult oleme väga rõõmsad kui jätad meile siia oma kommentaari;)

NB! Kõik tööd, mis ei jälgi reegleid, kustutatakse!!!!

If you would like to play allong, use the challenge and upload your creation to your blog or gallery and then here. Only direct link please! The DT would love to visit your blog and leave a comment :) . You can add your creation with mr. Linky until May 14.  Please but your name in the Title ;). The new challenge will be on May 15. If you want to see rules, please look from above. We would love to see your comment here ;) 
NB! All the links that not follow the rules will be deleted!

06 May 2012

Teretulemast meie uuele Disainerite meeskonnale!

On pühapäev ja täna ei ole selline pühapäev nagu igal nädalal siin blogis. Puhumas on uued tuuled ja inspiratsiooni hakkavad Teile andma uued disainerid. Esimene uus muudatus on see, et pühapäevad ei ole enam väljakutsepäevad, kuna paljude jaoks on just nädalavahetus kõige parem aeg meisterdamiseks. Seega jätame need päevad Teile ja anname aega esmaspäeva õhtuni oma tööd pildistada ning blogi väljakutsele lisada. Uued väljakutsed hakkavad olema teisipäeviti. Täna aga tutvustan Teile meie uut disainerite meeskonda. Leidke hetk, et piiluda nende blogisse ja lisada mõni ilus kommentaar oma lemmiktööle.

Kaia

Mina olen endiselt Kaia ja üritan Teile koos oma abilistega pakkuda iga nädal ühte uut ja põnevat väljakutset, mille abil end ja oma oskusi proovile panna. Ühtlasi on see suurepärane võimalus õppida üksteiselt ning leida inspiratsiooni. Ootan Teid kõiki osalema!
Minu tegemistega saab tutvuda blogis http://kaiahobid.wordpress.com/

irinaje

Minu nimIrina. Elan Tartus, olen abikaasa ,ema , kasvatan 2 tütart  ja  hoolitsen väikse armsa koera ning kassi eest. Lõpetasin Tartu Tervishoiu Kõrgkooli ja töötan med.õena haiglas ja kodudes-koduõena. Vabal ajal tegutsen käsitööga, cardmakinguga  ka  väga meeldib Altered Art. Käsitööst meeldib heegeldada, kududa, õmmelda ja vahel ka tikin. Card makinguga tegutsen juba aastaid, esimesed karadid  umbes 8 aastat tagasi olid Ornare tehnikas ja tikkitud izonit mustriga. Scrapbookingust sain teada  2010 aastal ja siis alustasin ka blogi elu. Meeldib ka voolida polümeersavist lilli, kuid selleks eriti aega ei jätku. Scrabookingu stiilidest väga meeldib Vintaz, SabbyShic. 

Ilusat kevadet!


Tatiku
Minu nimi on Tatjana. Olen kahe lapse ema ja elan Tallinnas. Ametilt olen köögimööbli projekteerija. Praegu olen lapsehoolduspuhkusel ja mõtlen, et ehk on juba aeg tööle naasta. Vabal ajal loon kaarte ja teisi asju scrapbookingu moodi. Kõige rohkem meeldivad mulle mõlemad: õrnad ja elurõõmuvad värvid.

Melani

Oma kätega ilu loomine on üks tähelepanuväärsemaid andeid millest inimene võiks unistada. Olen väga õnnelik, et minu ümber on olnud maast madalast inimesed, kes õpetasid mind armastama käsitööd ja hindama enda loodut. Kuna olen tähtkujult Kaksik, siis püüan tegeleda väga paljude erinevate asjadega korraga, sest ühele asjale keskendudes tüdinen ma kiiresti. Seetõttu üritan end kursis hoida huvipakkuvate teemadega, avastades pidevalt uusi põnevaid viise kuidas käsitöö kaudu end väljendada. Minu hobide hulka kuuluvad lapitöö, viltimine, kõhutants, laulmine perebändis, näomaalingute tegemine ja õhupallifiguuride meisterdamine. Viimased kaks hobi on praegu ka minu põhitööks, mille kõrvalt jääb toredasti aega tegeleda Scrapbooking'uga, mille avastasin enda jaoks vähem kui kaks aastat tagasi ja mis on kujunenud hetkel minu kõige suuremaks  kireks.

Sofia



Minu nimi on Sofia. Ma olen 36 aastat vana. Ma elan Eestis. Olen abielus ja mul on kolm last  - kolm poega. Ma olen väga entusiastlik ja loominguline inimene- mul on kaks lemmikut hobi. Ma disainin vilditud mänguasju ja aeg- ajalt õpetan teisi inimesi õpitubades. Minu teine armastus on scrapbooking. Usun, et loomingulisus  teeb meie elu ilusamaks ja palju huvitavamaks.